TIDSLINJE:

1872- UFO MYTE: Omkring kl. 01 a. m. den 7. december i England, ved King’s Sutton, Banbury, fløj et objekt i en uregelmæssig kurs. Objektet lignede en ”høstak”, og blev efterfulgt af ild og tyk os. Dens effekt mindede meget om den måde en tornado virker på – fælder træer og vægge. Objektet forsvandt uden spor.

1877 – UFO MYTE: Tre meteor-lignende objekter fløj sammen med ”forbløffende langsomhed” over himlen i England, var synlig omkring tre minutters tid, ”fløj med samme fart og regelmæssighed som en flok vilde gæs”.

1879 – UFO MYTE: To meget store ”hjul” ses spinde langsomt i luften og langsomt nærme sig overfladen på havet i den Persiske Golf den 15. maj. Formodet diameter: 40 m. Distancen mellem objekterne: 150 m. Hastighed: 80 km/t. Varighed: 35 min. Vidnerne var ombord skibet ”Vultur”.

1880 – UFO MYTE: I Aldershot, England, var der et sært væsen, klædt i tætsiddende tøj og skinnende hjelm, der fløj højt over hovedet på to skildvagter, der affyrede deres våben mod væsnet uden resultat. Fænomenet lammede dem med noget der beskrives som ”blå ild.”

1885 – UFO MYTE: I Scutari (Uskudar), Tyrkiet, den 2. november, ved daggry, cirkulerede et lysende objekt rundt om havnen i en højde omkring 5-6 m. Den oplyste hele byen, med en blå-grønlig flamme, og det varede omkring 1½ min. Derefter dykkede den i havet. Den lavede adskillige cirkler over færgebåds-molen.

1896 – UFO MYTEAleister Crowley gik en tur i bjergene ved Arolla, nær Zermatt i de schweiziske alper, da han pludselig så to små mænd. Han gestikulerede til dem, men de lod ikke til at være opmærksom på ham, og de forsvandt imellem stenene.

1909 – UFO MYTE: Klokken 21:45 om aftenen den 13. maj, i King’s Lynn, England, ses et cigarformet lysende objekt, der oplyser terrænet i King’s Lynn. Et vidne beskriver objektet, der havde en “snurrende lyd”, og at det oplyste jorden så det lignede dagslys. Da han så op, kunne han se det luftskibs-lignende objekt speede over hans hovedet, to mænd var synlige i en vogn nedenunder, og objektet forsvandt i det fjerne indenfor et par minutter.

1909 – UFO MYTE: Om aftenen kl. 22, den 18. maj i England, gik Mr. Lethbridge langs vejen nær bjergene i Caerphilly, Wales, da han så på græsset en stor tube-lignende maskine. Om bord var to mænd der bar pels og talte ophidset på et sprog som han ikke kunne forstå. Græsset var mast ned på stedet, efter at objektet var fløjet væk.

1945 – UFO MYTESpøgelsesraketter ses på himlen i Sverige.

1945 – UFO MYTE: En ufo styrtede tilsyneladende ned på den norske ø Spitsbergen. Læs mere her.

1947 – UFO MYTE: En rapport af Journalisten Dorothy Kilgallen (se mere her på engelsk), i maj måned, fastslog at britiske videnskabsmænd og luftværnspersonale var i færd med at udgrave vraget af et mystisk flyvende skib i Spitsbergen, Norge. Det svenske militær bekræftede dets ekstraterrestrialske oprindelse og rapporterede 17 lig fundet. Historien dukkede op som et lille pip en dag i amerikanske medier, før det blev dysset ned af militæret.

2006 – Fyrst Hans Adam 2. af Liechtenstein blev opgivet som værende et af de rigeste statsoverhoveder i verden med en samlet formue på mere end 2 mia. pund. Hans kunstsamling er udstillet på Liechtenstein Museum i Wien. Han har en stor interesse for ufologi, og har doneret mange penge til formålet igennem MUFON, CUFOS & Fund for UFO Research.

2009 – 28. Januar. I dag valgte det danske forsvar at frigive det danske arkiv over UFO rapporter indberettet igennem 25 år. Hele 329 sider i et 30 mb pdf dokument, som kan hentes på forsvarets side her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.