Africa_satellite_orthographic

Ufo-observationer i Afrika

Afrika er jo et stort land, og er derfor også et perfekt sted for ufoerne at lege, på grund af landets størrelse, og dets infrastruktur, der gør at det ikke er alle steder man har en ufo-observation, og muligheden for at sprede den videre til internettet og omverdenen, da mange af landene har store tomme områder, og isolerede samfund, uden forbindelse med internet, telefoner, elektronik, osv. Manglen på ufo-rapporter skyldes nok også at det at der ikke er den store interesse, på grund af vigtigere ting som at skaffe mad og frisk vand og tag over hoved, og ikke mindst arbejde så der kan tjenes penge. Det er stort sted mest rapporter fra Sydafrika og i det nedre område, at man modtager flest ufo-rapporter fra.

Herunder er der en tidslinje med de mest interessante sager, som du kan læse mere om i linkene.

TIDSLINJE:

6000 FVT – Et piktogram i Tassili, Algeriet, viser en mystisk mand. Området er et kulturelt, geologisk og biologisk paradis. Området regnes for at være det vigtigste stop for trækfugle. Der findes mange klippemalerier, monumenter og levn fra forhistorisk tid (6000 f.Kr. – 2000 f.Kr). Læs mere her.

1500 FVT – Den egyptiske farao, Tutmosis III, ser lydløse, frygteligt lugtende cirkler af ild og flyvende diske på himlen.

482 FVT – Egyptiske hieroglyffer skriver om en ildkugle set i de tidlig morgentimer i Egypten. Læs mere her.

1898 – En britisk militærenhed rapporterede et møde med nogle væsener i Sudan, der blev teleporteret op i flere flyvende objekter, der blev set af delingen.

28. Oktober, 1902 – Tre besætningsmedlemmer, inklusivt anden-officer A.H. Rayner ombord Fort Salisbury, så et stort mørkt objekt med lys i kl. 03:05 om morgenen, synke langsomt ned i Guineabugten.

Sommer, 1914 – Et landet fartøj spottes i Greytown, Sydafrika, hvor to fremmede står i nærheden og indhenter prøver af vandet fra en lokal flod. Læs mere her.

Elizabeth Klarer.

9. april, 1956 – I Mooi River, Sydafrika, blev en kidnapning af et rumvæsen rapporteret. Kvinden, Elizabeth Klarer, var en af de første kvinder til at påstå at have et seksuelt forhold til et rumvæsen. Hun havde læst George Adamski’s Flying Saucers Have Landed (1953) og Inside the Space Ships (1955), da hun begyndte at huske at hun modtog meddelelser fra et venligsindet rumvæsen med navnet Akon, siden hun var barn.  Hun tog billeder af rumskibet fra Drakensberg Mountains den 17. juli, 1955. Det mindede meget om Adamski’s møde med Orthon i 1952. Den 7. april, 1956, lykkedes det Klarer at overtale Akon til at lande med sit rumskib, hvor hun derefter blev transporteret op til Moderskibet – og her adskiller historien sig fra Adamskis og lignende sager i 50’erne – hun opnåede at få en tur til Akon’s hjemplanet, Meton, der befinder sig i Alpha Centauri, hvor hun og Akon havde sex, hun blev gravid og fik en dreng, som blev tilbage på planeten for at blive oplært, mens Elizabeth blev fløjet hjem igen. Hele processen med turen til Alpha Centauri, graviditeten og hjemturen, blev tilsyneladende klaret på mindre end 4 måneder! Det tog hende noget længere tid at udgive en bog om hendes oplevelser, Beyond the Light Barrier (1980).  Elizabeth Klarer døde i 1994. Læs mere her.

1958 – UFO MYTE. I marts måned så legionæren N.G, i Bouahmama under den Algeriske krig, et enormt rundt objekt der kom dalende ned og stoppede da det var en 35-40 meter over jorden. Det svævede lydløst og stod helt stille i luften. Han mente at objektet var 350 meter bredt. Han følte at han blev påvirket psykisk af objektet. Læs resten på ufoevidence (engelsk).

1963 – UFO MYTE. 25. december. I Libreville ser en fisker et fartøj lande, og et faretruende væsen dukker op. Det havde menneskelignende træk, og talte med lyde som han ikke forstod. Væsenet efterlod spor i sandet, og gik tilbage til sit fartøj igen og fløj bort. (Fra Jacques Vallée “Magobnia UFO landings database 592)

16. september, 1965 – I PretoriaBronkhorstspruit, landede et kobberfarvet fartøj på motorvejen, som blev spottet af politimænd John Locken og Koos de Klerek. Størrelsen var omkring 9,1 meter bred, og efterlod et 1,8 meter bredt aftryk på asfalten efter den lettede med høj fart. Observationen blev bekræftet i en pressemeddelelse af Lt. Colonel J.B. Brits, der var kommandør for Pretoria North. Læs mere her.

27. juni, 1972 – Et fartøj blev observeret nær Fort Beaufort ved Øst-kapprovinsen, der tiltrak militærets opmærksomhed. Læs mere her.

12. november, 1972 – Skoleinspektør Harold Truter, der lige var ankommet til sin skole, lod til at være havnet lige midt i et UFO-landingssted i Rosmead. Fartøjet havde åbenbart valgt tennisbanen som sin landingsplads. Læs mere her.

31. maj, 1974 – De omrejsende Peter og Francis MacNorman, påstod at de havde været kidnappet nær Fort Victoria i det nuværende sydlige Zimbabwe, der endte ved byen Belbridge.

16. juni, 1977 – I Middelburg, Sydafrika, skete en mulig kidnapning, med efterfølgende hukommelsestab. Bilen blev omsluttet af et hvidt lys, og der var elektromagnetiske effekter; motoren og lysene døde ud og tændtes igen gentagende gange, og en brummende lyd kunne høres. Mindst en ufo blev spottet over et stenbrud i omkring en times tid. Læs mere her.

3. januar, 1979 – Der var to hændelser denne dag, der involverer manglende tid eller kidnapning. Den første fandt sted i Mindalore, i Krugersdorp, hvor en mand og kvinde kørte i tåget vejr nær en mine kl. 11:50 p.m. De så et gråt kegleformet fartøj med fire ben, der var landet, og derefter manglede de omkring 20 minutter der var forsvundet for dem. De husker dog at have set menneskelignende væsener fra fartøjet. Den anden observation fandt sted på et ukendt tidspunkt. Det var to 30-årige kvinder der så et gråt ovalt objekt i det tågede vejr, i omkring 20 minutter. En summende lyd kunne høres, og fem 165 cm høje væsener, iklædt hvide heldragter blev set.

7. april, 1991 – I Pretoria blev et trekantet fartøj med rød og hvid lys spottet af en familie ved Baviaanspoort. Et lignende fartøj blev set i nærheden af Eersterust om aftenen den 8. og 9. april.

18. november, 1993 – Folk fra Sasolburg så et fartøj ankomme fra retningen af Vereeniging. Det bøjede af i retningen mod Parys, men vendte tilbage efter tre minutter. Fartøjet, der lignede en vanddråbe, skiftede farve og form. På et tidspunkt blev dens lys slukket, så man kunne se dens skrog var cigarformet med et gult/orange skær, mens den rettede en blå lysstråle nedad, før den forsvandt med høj fart opdad. En beboer i en naboby, påstod to måneder senere, at have fundet landingsmærker fra et lille fartøj.

September, 1994 – En landmand i Warrenton påstod at have set adskillige gange, et larmende fartøj om natten, der fløj over himlen med stor hastighed ved siden af det som han beskrev “et Moderskib”. Støjen mindede om en helikopters eller en Volkswagen Beetle motor. Hans påstande var støttet af fire uafhængige vidner.

1994 – UFO MYTE: Den 14. september fløj en ufo ind over himlen i det sydlige Afrika. To dage senere, var der noget der landede i Ariel skolegården i Ruwa, hvor omkring 62 børn er vidne til det sære fartøj og et rumvæsen, der havde telepatisk samtale med dem. Cynthia Hind interviewede dem og bad dem tegne hvad de havde set. Læs mere her.

Marts, 1995 – En ufo-bølge over Sydafrika fra slutningen af marts til midten af april måned, blev rapporteret via medierne.

28. juli, 1996 – En glødende disk blev spottet af Sergent Nico Becker nær Adriaan Vlok politistationen i Erasmuskloof, Pretoria. En radaroperatør på O.R. Tambo International Airport bekræftede objektet. En jagt blev indledt på fartøjet af en helikopter og 200 bettjente. Jaagten blev afblæst, da fartøjet forsvandt 3 km fra Bronkhorstspruit, lige op i luften. Videoen kan ses her.

Juli, 1997 – En svævende cylinder – eller en lysende sky – blev filmet af Andreas Mathios på himlen over Trichardt, i den nuværende Mpumalanga provins. Udover Mathios, blev objektet set af tre andre personer omkring 6:50 om morgenen. Lyset droppede pludselig og hævede sig igen før det forsvandt.

27-12, 1998 – Laubscherfamillien filmede en gruppe trekantede fartøjer der passerede over Graaff-Reinet, i omkring 8kms. højde. Endnu et lignende objekt blev filmet den 1. maj 1999 over byen – se video her. Det er højst sandsynlig en luftballon der er filmet.

8. maj, 2000 – Politiinspektør Kriel påstod at have set en ufo nærme sig mens han kørte på N3 freeway, 70 km nord fra Warden i Free State provinsen. Det ovalformede fartøj var udstyret med to kupler – en foroven og en forneden, og den var bred nok til at dække de fire baner på motorvejen. Efter at have været meget tæt på hans bil, trak fartøjet sig væk igen. En efterfølgende rapport henviser til, at området er kendt for den slags hændelser.

2002 – UFO MYTE – den 22 august i Luanda, styrter et kuglerundt objekt ned nær landsbyen Manzawu, i den nordlige Uije provins, rapporterede den romersk-katolske radio Ecclesia. Byboerne fortalte at de så objektet styrte ned i nærheden efterfulgt af en høj eksplosion. “Vi hørte tordenlignende støj, og derefter en kugle der landede på jorden”, udtalte et af vidnerne. De var bange for, at objektet kunne sprænge, så de holdt sig i sikkerhed, og mange folk flygtede fra deres hjem. Ifølge Ecclesia, vejede objektet omtrent 10 kg og målte omkring 50 cm i diameter. Angolske eksperter fra militæret tog til stedet for at undersøge objektet.

27. februar, 2009 – to formationer af højtflyvende orange-røde objekter, blev set af mange vidner, og filmet af nogle, mens de fløj mellem byerne Middelburg og Witbank, der ligger 25km fra hinanden. Den første formation blev spottet kl. 21:51 den 27. februar, mens de fløj fra det vestlige Middelburg til Witbank. På grund af deres højde, forsvandt de over skyerne. Den 6. marts, kl 20. blev de set igen i samme højde, men denne gang i større antal, 23, rejsende i den modsatte retning.

21. juli, 2010 – Folkene i Booysens, Pretoria, observerede en trekant af klart lys, der hang ubevægeligt på himlen i omkring 2 timer. Den dalede langsomt mod horisonten ved 20:30 tiden. Folk der så på objektet gennem en kikkert, beskrev lyset som blå og smaragd-grøn, med et hvidt lys der skinnede direkte nedad.

11. maj, 2011 – En række orange lys, blev spottet mens de fløj hurtigere end en flyvemaskine over Tierpoort nær Pretoria (omkring 20 objekter), og Krugersdorp. Den 15. juni blev syv lignende lys set og fotograferet da de krydsede himlen i en lang linje over Tierpoort.

 

LINKS:

UFO sightings in South Africa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.