Herunder er en oversigt over de artikler jeg har skrevet og udgivet på bloggen her. Jeg har brugt mange år på at undre mig over, om der findes liv som vores andre steder i Universet, og på baggrund af dette, begyndte jeg for alvor at udforske mysteriet i 1993, da jeg havde læst mange bøger om emnet, og også set de første afsnit af den spændende (i dag) kultserie, The X-Files, som jeg slugte råt hver uge når et nyt afsnit kom. Det var ikke fordi jeg troede på, at det der foregik i serien kunne være virkeligt, men fordi forfatterne bag showet havde gjort deres arbejde med at undersøge de mange sjove (men højst usandsynlige) ufosager og paranormale begivenheder, der har været dokumenteret gennem tusinder af år. Men det er først efter Anden Verdenskrig, at ufologien virkelig har cementeret sig som en “ny virkelighed” for de troende, og for seriøse videnskabsmænd og naturvidenskab-entusiaster, en katastrofe for deres arbejde.

Det er arrogant at tro, at bare fordi man ikke kan bevise noget, er der ikke noget om snakken (der er meget i verden vi endnu ikke kan bevise, men det betyder heller ikke at der ER noget at bevise!). Det er arrogant at tro, at vi er de eneste livsformer i dette store univers, og for dem, der har tiden og overskuddet til at lede efter svarene, skal man være ekstremt kritisk mod de ting man vil støde ind i undervejs. Men man kan være sikker på at man finder et svar før eller siden – man må bare forberede sig på at blive skuffet, hvis resultatet ikke svarer til det, man tror på.

Jeg har forsøgt at finde “den røde tråd” i alle sagerne jeg vælger at skrive om herunder. Nogle sager er ikke til at opklare pga. manglende detaljer, osv, men jeg forsøger at nå ind til kernen i sagen, men med forbehold, fordi der kan være utrolig mange kilder, der ikke har været brugt, og mange ting, jeg måske ikke har set (endnu) på trods af, at jeg stort set kender de mest vigtige sager i ufologiens historie (uden pral). Men her er mit ydmyg forsøg på at danne mig et overblik over disse sager, som jeg synes er vigtige at tage med, for at kunne forstå hvad der ligger bag en ufo-hændelse.

For en mere kronologisk gennemgang af sager, som sker på en bestemt dato eller periode, se “UFO Søndag” (i menuen), hvor jeg starter et år med at tage de bedste sager op, der finder sted i løbet af ugen over de 52 uger i 2018. Hvis det bliver en succes, at jeg kan udgive mindst én artikel om ugen der, så vil jeg fortsætte i samme stil de næste par år, hvis der er sager der er interessante nok.

God læselyst.

2013

28. oktober:
2013-09-03 Overværede rumvæsner baseballkamp i Canada?
En uge senere (d. 10/9), ramte denne sag de danske nyhedsmedier, om at en ufo tilsyneladende blev spottet i Vancouver under en baseballkamp i Vancouver. Men sagen viste sig hurtigt at være en fuphistorie/reklamestunt.

30. november:
Ufoer og den Mystiske Underverden
Mysteriet om de flyvende tallerkener og menneskets plads og rettigheder på vores klode, har altid været fascinerende. Så meget, at det har medført fantastiske historier, der er udbredt i medierne, på tv, aviser, (tegneserie)blade og magasiner, osv. Lær lidt om “Hollow Earth”, og de personer, der har offentliggjort deres tanker om dette.

2014

18. maj:
Bob Whites UFO fragment mysterium
I 1985 på en ukendt (?) dato, havde Bob og hans kone et sært møde med et fartøj, der kastede “affald” fra sig, som styrtede ned. Bob samlede det op, efter at det var kølet nok af, og herefter kæmpede han for at få overbevist verden om, at deres oplevelse var ægte, siden han havde et “bevis” for hans historie, med et stykke af den ufo de så på vej til Las Vegas. Sagen minder om noget fra Danmark, der også havde et fragment fra en ufo fra 1948.

2015

01. januar:
Mysteriet ved Brown Mountain, North Carolina, 1913
Nogle fiskere fra Morganton Fishing Club påstod at have set “mystiske lys lige over horisonten hver aften“, ved Rattlesnake Knob, den 23/24. september, 1913, og lige siden har der været rapporteret lysfænomener af ukendt oprindelse.

08. januar:
Kampen om ufo-videoerne
Den første artikel om hvordan man kan skelne falske ufoklip fra ægte, postet på SUFOI’s hjemmeside, som jeg senere fulgte op med en artikel mere. En stor tak til Ole, for hjælp med korrektur og formulering af teksten.

17. maj:
Historiens 25 største videnskabelige fupnumre
Her er en artikel, der ikke kun omhandler ufologi, men også viser, at videnskaben selv trænger til en grundig efterforskning/analyse af bestemte forskningsresultater.

20. maj:
25 særheder der kan overbevise dig om liv udenfor vores planet
Her er en artikel med 25 interessante teorier om hvad vi tror der egentlig foregår derude i det store univers. Er vi virkelig helt alene?

27. juni:
Kampen mod (om) ufo-videoerne 2
En opfølger med nyere sager om video-manipulation bl.a. med formålet om at tjene penge på klik, osv.

27. juni:
“Det, man ser…”
Paraidolia, er en variant af apophenia, har typisk eksempler på prikker og streger som opfattes som ansigter, eller ved apophenia, hvor ved tilfældige og meningsløse indtryk, ser man mønstre eller sammenhæng, hvor der ingen er. Ser folk vitterligt ting på himlen, som de ønsker de havde set, eller er en observation virkelig? (en der ikke er dokumenteret).

23. oktober:
Mars-mysteriet
Vores røde nabo tages under kærlig behandling her i denne artikel, hvor jeg skriver om nogle af de personer, der har medvirket til at holde liv i myten om, at vores andre planeter i solsystemet, er beboet. Mars er et af de mest populære steder, man tror rumvæsenerne kommer fra.

17. november:
Benjamin Radford: 10 rumvæsen-møder afsløret
Så ganske afgjort, er det vanskeligt at kunne tro på folks beretninger om møder med rumvæsener fra andre planeter/dimensioner, osv. Her afslører Benjamin de mest kendte myter i ufologiens historie.

20. november:
Phil Schneider & Co. – Tidsrejser, teleportation og tragedier
En fascinerende historie om Phil, der påstod, at han var en ud af tre, der overlevede et voldsomt sammenstød mellem “de grå” og det amerikanske militær i den underjordiske base i Dulce, New Mexico i 1979.

14. december:
UFO Hotspots – Four Corners, USA
Et af de områder i USA, der er med til at holde liv i ufomyten, er Four Corners, der ligger i det sydvestlige Colorado, nordvestlige New Mexico, nord-østlige Arizona og sydøstlige Utah. Her er en samling af interessante ufosager fra de fire stater, og en baggrundshistorie for området.

2016

01. januar:
En fremmed i Pentagon
Frank Stranges møde med Valiant Thor, der tilsyneladende kom fra Venus, hvor hans folk boede i undergrunden. Læs her Stranges historie.

04. februar:
Dette er ikke en episode af The Twilight Zone…
Her fortæller jeg om dagen, hvor jeg kom i tv og på radio på grund af min store interesse for The X-Files. Det var en stor ære, at blive fundet via Googlesøgning, der ledte til et interview til en artikel på DR’s hjemmeside, et tv interview i Godmorgen Danmark på TV2 og endelig et radio interview i Næstved.

03. juli:
Westall UFO nærkontakt i 1966
Denne artikel er ikke færdig, men regner med, at den skal udgives til juli 2018. Men dette er historien om en ufo-observation på endnu en skole.

31. juli:
E.T. Rejs hjem: Lad os pensionere rumvæsen-hypotesen, af Greg Bishop
Hvad bør man gøre med hele hypotesen om, at vi bliver besøgt af rumvæsener?

2017

17. december:
Skandinavisk UFO Information fylder 60 år!
Denne artikel kunne jeg desværre ikke nå at lave før den runde fødselsdag for den bedste ufo-forening i Danmark. Men jeg regner med at den er klar til udgivelse den 17. september, 2018.

2018

…flere artikler er under udarbejdelse…