cropped-edit-17463-1403209147-14.jpg

Hej, jeg hedder Michael Jeppesen og er medlem af foreningen Skandinavisk UFO Information.

Jeg begyndte i en meget tidlig alder at interessere mig for overnaturlige ting, sære fænomener, osv, da jeg begyndte at kunne læse bøger fra biblioteket. Et af mine første minder, er en lille lektion i hvad det var for stjernekonstellationer man kunne se på himlen af vores nabos voksne søn, en stjerneklar nat. Jeg tror det var sidst i 1970’erne. Efterfølgende i skolen og på biblioteket, og diverse leksika i hjemmet, læste jeg bøger om astronomi, og faldt på et tidspunkt over fænomenet “ufo”. I starten var jeg meget troende og var overbevist om, at der var noget om snakken i den paranormale verden, og at verden var meget mere mystisk end vi lige kendte til. Det skete efter jeg så “E.T.” i biografen i 1982 og “Nærkontakt af Tredje Grad” i tv (eller video). Jeg var også stor fan af Superman/De Fantastiske Fire-universet som barn, og herigennem, var der også rigtig mange historier om folk fra andre planeter og universer. Verden er (for mig) på sin vis stadig mystisk, men takket være diverse videnskabelige programmer, blade, magasiner, osv, så voksede min viden – og over de næste 10-15 år blev jeg mere kritisk, efterhånden som jeg lærte de mere alvorlige sider af de overnaturlige fænomener at kende, mht. fup, svindel og humbug. Selvom jeg i dag er meget kritisk overfor det overnaturlige, så holder det mig ikke tilbage med at følge med i alt hvad der foregår rundt omkring på internettet. Jeg er stor fan af sci-fi genren og fantasiens verden, hvilket jeg naturligvis er i stand til at skille fra hinanden når jeg går i gang med “detektivarbejdet”, når jeg skal finde de mest interessante og bedste ufosager frem af både ægte og falske af slagsen. Jeg håber også at kunne få udbredt idéen om her på bloggen, hvor vigtigt det er at være kildekritisk, inden man hopper på evt. fuphistorier, men samtidig kunne holde et åbent sind overfor det ukendte. Det er noget af en balancegang, men med den rette viden, skulle dette ikke være umuligt.

Her på siden vil du kunne se en samlet oversigt om alt indenfor ufo-historiens interessante verden, som jeg har fundet online og fra bøger/opslag. Min egen personlige mening prøver jeg at holde mig nogenlunde neutral med hvorvidt der eksisterer andet liv i rummet og om de har besøgt os, eller stadig gør det. Ellers giver jeg en kritisk anmeldelse i bestemte artikler om de mest interessante historier.

Hvad tror jeg på:
En ting er sikker, og det er at vi eksisterer, så kan det ikke udelukkes at der også kan være lignende planeter derude i det store univers, der også har liv som på vores. Ellers vil det jo være en frygtelig masse spildt plads!

Hvad jeg ikke tror på/er skeptisk(kritisk) overfor:
Jeg tvivler stærkt på, at Jorden har haft eller får besøg af rumvæsener fra andre planeter, uanset hvor spændende det end lyder. Det forhindrer mig dog ikke i at undersøge en sag, før jeg konkluderer om den er værd at samle på. Så længe det ikke er bevist, så holder jeg dog stadig et åbent sind overfor de bedste ufosager (der muligvis ikke er hoax, myter, osv).

Mit formål med bloggen:
Mit formål med bloggen, er at give et (forhåbentlig) overskueligt overblik i form af tidslinjer/ kronologier om alle relaterede ufo-emner, hvilket er et enormt arbejde at vove sig ud i. Så derfor vil det nok tage mange år før man kan kalde denne blog “komplet”. Jeg indsamler de ufo-observationer der er mest interessante for mig i en forhåbentlig overskuelig kronologisk oversigt, hvor jeg prøver at vise oprindelsen på det der kan udvikle sig til ufo-virale historier på internettet.

Har du en oplevelse du gerne vil have på her på bloggen, så skriv til mig. Eller skriv gerne ris/ros, ved fejl(tastninger), eller hvis du har et godt tip om et emne der kunne være interessant for mig at dykke ned i, hvis det ikke allerede er på bloggen.

Kildemateriale:
Alt materiale på bloggen er skrevet eller oversat af mig fra udenlandske kilder. Jeg prøver så vidt muligt at angive kilder, ved at linke videre til de tilgængelige sider, hvis man vil læse mere om sagen. Billeder/videoer er brugt med eller uden tilladelse fra artikler eller hjemmesider.

ANSVARSFRASKRIVELSE:

Denne ikke-kommercielle ufo-webside har til formål at oplyse og viderebringe observationer og andre fakta indenfor ufo relateret efterforskning.

UFOMYSTIK påtager sig intet ansvar for at dele, hvad der i forvejen findes derude på internettet, men vi bestræber os på at være så fair som mulig mht princippet “fair use” – i forbindelse med omtale, citater fra, eller kritik af ufo-artikler, bøger, film, tv-serier, osv.

Informationer på dette website kan være gamle, og visse artikler bliver løbende opdateret. Det er ingen garanti for, at informationerne er up-to-date, præcise eller komplette (baseret på kilden). Vi anbefaler altid at verificere vigtige informationer, inden de tages i brug andre steder.

UFOMYSTIK linker kun til relaterede sider, der er skrevet artikler om, men der findes også en side med links til andre brugbare ufo-ressourcer på nettet til yderligere inspiration.

Al brug af materiale fra UFOMYSTIK er tilladt med en reference til UFOMYSTIK, med mindre det er materiale vi har opnået tilladelse til at bruge fra ophavsretsligt materiale. Dette er som regel tydeligt angivet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.