I anledningen af SUFOIs 60 års fødselsdag d. 17. december, 2017, blev der udgivet en bog, “UFO – Myter og Viden”, der samler op, på foreningens 60 års efterforskning af ufofænomenet.

Herunder kan du høre interviewet, hvis du spoler frem til efter Kim Larsens sang ved 16:30. Interviewet varer i alt 28 minutter, og interviewet er en del af radioens særudgave, der handler om “Nyt fra forenings-Danmark”, hvor de spørger de mange foreninger om, hvad de går og laver.

SUFOIs formand, Kim Møller Hansen er en af de 4 forfattere, der har skrevet bogen, og fortæller lidt om foreningens historie, der startede med at være troende de første 10-15 år, og udviklede sig til at blive mere og mere skeptiske efterhånden som man efterforskede sager og personer, som gjorde det vanskeligt at tro på at ufoer havde noget med besøgende fra rummet at gøre. SUFOI er altså med erfaringen blevet skeptiske, men undersøger stadig ufofænomenet, som de forsøger at informere “nye” vidner med en saglig og seriøs forklaring på deres oplevelse.

Radioværten er Mads Østergaard, der stiller nogle rigtige gode spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *