I dag var Toke og Ole i studiet og tale om SUFOI’s nyeste udgivelse”Ufoer – myter og viden”, som er skrevet af Per Borgaard, Henning Detlefsen, Kim Møller Hansen, Toke Haunstrup og Ole Henningsen. Bogen er redigeret af Kim Møller Hansen.

Det er i forbindelse med foreningens 60 års jubilæum, og bogen giver et indblik i SUFOI’s stifter, H.C. Petersen og er med til at vise et meget godt overblik over en mere “naiv” tilgang til ufomyten, da alt var “nyt og friskt”, til forskel fra i dag, hvor man er blevet meget klogere på hvordan de enkelte sager har gjort efterforskerne i foreningen meget mere afdæmpede og kritiske i sin tro på at Jorden får eller har haft besøg af rumvæsener.

   

Bogens indhold beskrives meget præcist i forordet(af Kim Møller Hansen) – og er en artikelsamling der kan læses uafhængigt af hinanden, men også er samlet i helheder, hvis man ønsker mere fyldestgørende status over foreningens erfaringer med analyser af danske ufosager. Disse sager er også beskrevet i “50 år med ufoer”, der samler op på 50 års arbejde i SUFOI.

Kilder, der er brugt til bogen, har tidligere været bragt i UFO-Mail, UFO-Nyt, eller andre af foreningens udgivelser.

Ole postede nyheden på facebook i foreningens “uofficielle” debatgruppe her.

Du finder naturligvis mere information om bogen på foreningens hjemmeside her.

(Udsendelsen kan kun ses af betalende abonnenter):

https://play.tv2.dk/programmer/magasiner/serier/go-morgen-danmark/ny-bog-gaar-taet-paa-spektakulaere-ufo-observationer-151017-del-2-141177/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *