Ufomyten er naturligvis stærkt afhængig af, at vi mennesker kan fortælle om nærkontakter med rumvæsener, når der har været spottet ufoer på himlen eller på landjorden på vores planet.

frankstranges

En af disse mennesker, der påstår at have mødt et rumvæsen, er den usædvanlige mand, Dr. Frank Ernest Stranges. Han blev født den 6. oktober, 1927 i Brooklyn, New York, USA,  og døde den 17. november, 2008 i Van Nuys, California, USA. Han var kendt for at være meget tilbageholdende med at fortælle om sine egne oplevelser, men overlod jobbet til andre at promovere for ham – det var han blevet befalet at gøre af “Herren” selv. Frank Stranges var en troende mand – tilsyneladende sendt af Gud for at kunne aflevere en besked til menneskeheden – en besked der skulle vise hver mand, kvinde og barn vejen tilbage til “vores herre og redningsmand, skaberen af alting”.

En åndelig vækkelse

Frank Stranges oplevelser begyndte i 1940’erne, hvor han lærte sandheden om Universet – der inspirerede ham til at dele sin viden med folk der var villige til at lytte til ham. Nogle af de folk der samarbejdede med ham gennem årene, havde bagtanker med det, men det holdt ikke længe. Stranges historie ændrede sig ifølge Julie Ann Stranges aldrig. De to mødtes senere i 1979 og blev gift i 1985.
Frank var søn af to italienske immigranter (Natale & Catherine), og som 13-årig  “modtog han et kald” (fra sin far), der begge senere i 1959 grundlagde en evangelisk organisation, International Evangelism Crusades (?). Udover en teologisk grad, påstod han også at have grader i psykologi og kriminologi.
På kollegiet blev Stranges første gang introduceret til ufoemnet, da en værelseskammerat fortalte en historie om, at han havde set underlige objekter som pilot ved militæret. Kammeraten fastholdt, at hans overordnede insisterede på, at de objekter han havde set, blot var gæs, selvom de åbenbart ikke var det. Denne historie ledte Stranges til at foretage sine egne undersøgelser af ufo fænomenet. Han begyndte at turnere landet rundt med foredrag om ufoer, hovedsageligt i kirkegrupper, der i sidste ende førte til hans første møde med rumvæsenet, kommandør Valiant Thor.

Det første møde med en fremmed i Pentagon

The Pentagon, headquarters of the Department of Defense. DoD photo by Master Sgt. Ken Hammond, U.S. Air Force.

Den 16. marts, 1957 skulle et rumvæsen (sendebud fra Venus) efter sigende have landet på Jorden i Alexandria, Virginia, USA i sit rumskib, og blev mødt af to bevæbnede politibetjente, der havde trukket deres våben. Rumvæsenet fik hurtigt via tankeoverførsel beroliget de to betjente, og forsikrede dem, at han kom med fred. Han og besætningen fulgte pænt med dem, da han blev fulgt til deres patruljevogn, og sat ind på bagsædet. De kørte ham derefter direkte til Washington DC, hvor de blev mødt af forsvarsministeren og seks medlemmer af hans stab. Snart efter var stedet fyldt med politibetjente fra hvert distrikt og agentur, der hævdede deres ret til at eskortere den fremmede til præsident Dwight D. Eisenhower og vicepræsident Richard Nixon. Men den fremmede afviste dem alle og kom igennem sikkerheds-posten efterfulgt af en kaptajn fra luftforsvaret. I mellemtiden havde hans tilstedeværelse i området bragt dem alle i et dilemma. Introduktionen han afholdt i højrådet bekymrede dem, fordi teksten på papiret ikke var skrevet på et jordisk eller forståeligt sprog, men deres bevidsthed fik på en mystisk måde oversat teksten. Kaptajn Gould (et falsk navn) bad ham om at blive, og efter at have drukket sin burbon i én slurk, mumlede han for sig selv… “Min Gud, hvorfor kunne dette ikke være sket på min fridag?“.

val-thor

Valiant Thor tilbød at give præsidenterne viden om hvordan mennesker kan leve uden sygdom, uden fattigdom og uden at dø. Men han fik fortalt, at det ikke kunne lade sig gøre, da det ville ødelægge nationens økonomi. Thor var ved Pentagon i tre år og kom og gik som han ville. Han indikerede, at hans race boede i undergrunden på Venus, og at mange af planeterne i Universet gjorde det på samme måde.

Howard Menger (Crpd)

Howard Menger påstod han var kontaktmand for rumvæsener, og som havde været i kontakt med dem siden hans ungdom. Han afholdt adskillige ufokonventioner på USA’s østkyst for at gøre reklame for hans idéer. På et af disse møder i april 1957 i High Bridge, New Jersey, USA ( Menger’s baghave), var der en mand, der påstod at være “venusianer”, der havde følgeskab af to besætningsmedlemmer. Manden, der kaldte sig kommandør Valiant “Val” Thor, og hans besætningsmedlemmer Donn og Jill, lod sig fotografere af August Roberts, der videregav disse billeder til hans ven Frank Stranges. Stranges der var pastor, fremviste dette i hans næste foredrag, at dette billede skulle være taget af et muligt rumvæsen som han ikke havde mødt. I 1959, da Stranges skrev autografer i bøger efter et foredrag, kom en kvinde op til ham og insisterede på at ville tale med ham privat. Hun tilbød ham at møde venusianeren, men kun hvis han fulgte hendes ordre til punkt og prikke.

Jill (t.v), Donn (midt) og Val Thor (t.h), i Virginia 1957

Da han naturligvis ikke kunne sige nej til sådan et tilbud, adlød han. Den følgende morgen befandt han sig i Pentagons indgang for ansatte. Det var tydeligt for ham, at dette besøg ikke kun var uofficielt men også uautoriseret! På trods af sikkerheds-folkene, så befandt han sig nu inde i Amerikas militære hovedkvarter uden tilladelse ansigt til ansigt med manden, der påstod at stamme fra Venus. Kommandør Valiant Thor var virkelig den person, der var på det billede som Stranges havde fået, som var taget på Howard Mengers konvention. Thor forklarede, at han var sendt til Jorden for at tilbyde menneskeracen midlerne til at ende sygdom, fattigdom og selv døden. Han fortalte om hans møde med Eisenhower og Nixon, men de afviste ham med begrundelsen, at det ville ødelægge landets økonomi. Da hans mission om at overbevise dem om at tage imod denne fantastiske gave mislykkedes, besluttede han sig at til at vende tilbage til sin hjemplanet igen snarest muligt. Valiant Thor forlod Jorden om morgenen den 16. marts, 1960 i det rumskib han havde landet i udenfor Alexandria.

© YouTube

Mødet ved Pentagon, var kun begyndelsen på det ejendommelige forhold til Val Thor. Kommandøren ville vende tilbage til Jorden med en ny opgave, hvor han boede og arbejdede iblandt mennesker med hans familie og besætning. Han inviterede Stranges til sit rumskib, og andre medlemmer af NICUFO meddelte at de havde mødt venusianerne og besøgte skibet. Thor gav Stranges bogen Outwitting Tomorrow samt andre beskeder der blev skrevet i NICUFOs nyhedsbreve.

Pentagon opdagede imidlertid at Stranges var i kontakt med Val Thor, og advarede pastoren om ikke at afsløre noget om mødet. Senere fik han besøg af Robert F. Kennedy, der ønskede at stille venusianeren to spørgsmål, fordi Thor lod til at have kendskab til fortid og fremtiden. Thor havde ved deres første møde, fortalt ting som Stranges ikke vidste om sig selv, men som senere blev bekræftet af hans forældre. Kennedy ønskede at vide hvem der havde myrdet hans bror og om han havde en chance for at blive præsident. Val Thor advarede tilsyneladende Kennedy, om ikke at stille op til præsident, men det ignorerede han.

På trods af, at Val Thor ligner et normalt menneske fra Jorden, afslørede Stranges at der var nogle ting der afslørede at han ikke var. Rumvæsenet lod til at kunne tale og forstå alle sprog på Jorden, og kunne forsvinde og dukke op i tide og utide. Han havde ingen fingeraftryk, huden var så glat som barnehud. Han havde ingen navle, selvom hans besætning havde. Dette ledte til at Stranges overvejede om kommandøren skulle være født på en anderledes måde – skabt af en højere kraft. Thor skulle således ikke være et rumvæsen, men en engel!

Mordforsøgt tre gange

Som i enhver “afsløring” i ufologiens verden, hører der naturligvis også lidt fare med i historien. Det er en af “eleverne” og vennerne, Rob Potter, der herunder genfortæller de gange, som “mørke kræfter” har forsøgt at komme af med Frank Stranges op til tre gange. Historien kan umiddelbart virke som om den virker langt ude, og kompleks, specielt fordi der er så mange ting involveret/indblandet af både personer og personlige missioner med åndelige budskaber – det hele kan sagtens drukne i den åndelighed der skinner igennem, og gør sit bedste for at fjerne enhver der tvivler på den “sandhed” der missioneres for.

www.greenenergyinvestors.comMen først; hvem er Rob Potter?  Der findes ikke mange personlige ting om ham, andet end det han skriver på sine sider. Han erklærer sig selv for at være en såkaldt lysarbejder (New age), der har oprettet en hjemmeside kaldet The Promise Revealed, som er en “portal til lys og sandhed“. Hans mission er at rejse rundt til alle de hellige steder i verden og dele sandheden om “rumfamilien” og helings-teknologier. Han vil bibringe sandheden i “Løftet” og gode nyheder på hans hjemmeside. Han vil forkynde det positive budskab om håb, kærlighed og velstand for alle. Alt dette for at gøre plads til den menneskekærlige rumfamilie, der snart vil være fri til at  gå åbenlyst i vores verden.

Når man først skimmer Rob Potters hjemmeside igennem, er det tydeligt at se at han har en mission – formålet er vel først og fremmest at sprede budskabet om den rumfamilie (Galactic Federation of Light) som han og mange andre har haft nærkontakt med, men også at tjene en hurtig skilling samtidig igennem foredrag, Youtube-kanal, samt en facebookgruppe, hvor han deler interviews og mange andre alternative produkter, der kan hjælpe personer til at blive “renere” i deres sjæl, så de kan føle sig i samme højde med “rumfamilien”, osv. I gruppen under tilhørsforhold i “Om” har han angivet følgende: “Royal Order of Melchizadech – by Dr Frank Stranges and Commander Valiant Thor“.

ashtarmaincrop
Galactic Federation of Light” stammer (sandsynligvis inspireret) fra “Ascended Master Teachings“, der bl.a. er viden opnået af fysiske væsener, der har opnået den samme universelle visdom. Alt dette som New Age er i dag, er takket være Helena Petrovna Blavatsky, og andre, der forfattede et religiøst-filosofisk system, og grundlagde Det Teosofiske Samfund i New York i 1875. Mange anser Det Teosofiske Samfund for at være en religiøs sekt på trods af det blev grundlagt for netop at undgå sekterisk adfærd. Dog kan påstande om “rumfamilier” være baseret på nyere beretninger, som igen er baseret på andre bøger om emnet. Det er meget typisk for mennesket, at bygge ny viden ovenpå gammel viden, hvis man ikke synes det er tilstrækkeligt eller interessant nok. Det er derfor “farligt” at være et fritænkerisk menneske, fordi det går ind og ødelægger enhver form for “etableret sandhed” i samfundet.

Jeg stødte selv første gang på påstanden om den metafysiske “rumfamilie” på Selvet.dk i 2005, hvor jeg også kunne genfortælle mange “interessante” påstande fra, men det bliver i en artikel for sig selv om den galaktiske føderation af lys!

Nåh, videre til Potters fortælling om de mordforsøg på hans ven, Dr. Stranges. Det første forsøg går tilbage i 1960’erne – datoen er åbenbart ikke vigtig, men indholdet i historien er, fortæller Rob Potter. Hvad der lader til at være en selvfølge (i ufologiens verden), er når tidligere medarbejdere i tophemmelige jobs beslutter sig at sladre om hvad de har oplevet, hvis de har oplevet noget ekstraordinært – eller når andre almindelige borgere, der har interesse i ufologi, osv, kommer “for tæt på sandheden”, at de dør under mystiske omstændigheder, når trusler imod dem ikke virker i første omgang. Udover truslen fra mennesker, eksisterer der også en fare ved udefrakommende – dvs. det er ikke kun én slags rumvæsener der besøger os, der er adskillige, hvor mange er en direkte trussel mod menneskeheden! Det skulle være tilstrækkeligt at sige, at der her på planeten findes repræsentanter og velhavende kongelige familier og andre der betragter sig selv som “Eliten” – magthaver af denne verden, som har indgået formelle relationer til fjendtlige grupper, hvis egoistiske hensigter og foragt for livet har gjort det muligt for dem at slavebinde hele verden i direkte modstrid af Skaberens (Guds) lov. Det er bl.a dem, der spiller en rolle i de tilsyneladende mord i ufologien.
Frank blev i 60’erne sendt til Hamburg i Tyskland, da man der ønskede at høre hans historie om Val Thor. Før foredraget mødtes han med en mand på en restaurant, der udspurgte ham på en ubehagelig måde om venusianeren, og hvor han havde parkeret sit skib. Alle spørgsmål han stillede havde intet med hans foredrag at gøre. Personen blev så insisterende, at Frank blev mistænksom, men undskyldte sig da han modtog et telefonopkald. Der var ingen i den anden ende af røret, og da han vendte tilbage til sit bord, var den mystiske man gået. Pastoren fortsatte med at spise sin tomatsuppe, og straks efter begyndte han at få smerter i halsen og maven. Da hans sponsor ankom, blødte det fra munden. Sponsoren var kemiker ved universitetet, og havde (tilfældigvis) en pakke pulver i lommen, der blev hældt i et glas sodavand, som Frank skulle drikke.
På mirakuløs vis, fik han det straks bedre, og han fik at vide at sponsoren var i sit laboratorie, og blev “flyttet” af en ånd for at skulle forberede en bestemt formel. En stemme fortalte ham “Du vil vide hvornår du skal bruge denne formel“. Den ukendte stemme der styrede kemikeren kunne derfor kun være Val Thor, der ville redde Frank Stranges liv. Da han mødtes med Thor senere, blev han fortalt, at han måtte være mere forsigtig med hvem han mødtes med fremover.

foto: ukendt

Det andet mordforsøg i 60’erne er lidt mere interessant, da det involverer militære agenter fra USA‘s regering. Da Dr. Frank blev inviteret til Thor‘s rumskib på det hemmelige sted ved Lake Mead nær Las Vegas, mødtes han med Thor, Donn og Teal, der hentede ham i en limousine ved McCarren Airport. Frank gik ned ad trappen på flyet, og lagde mærke til limousinen med to mænd og chaufføren. En af mændene vinkede ham hen til sig, og Frank troede at det var en fra besætningen fra rumskibet som Thor havde sendt. Det ville ikke have været mærkeligt, da Thor og hans folk kan tale sig ind og ud af enhver situation og bevæge sig uhindret rundt.
Frank satte sig ind i bilen og var afslappet, men mændene var usædvanligt stille. Han kunne lugte røg i bilen, hvilket var underligt, da rumvennerne ikke røg. Da de kørte væk fra lufthavnen, opdagede Frank, at de kørte i den forkerte retning. Da han bemærkede dette til mændene i bilen, blev han beordret til at “holde sin kæft og sidde stille“. Han blev nervøs og da bilen drejede ind mod en afsides ørkenvej, hvor den stoppede, og de beordrede ham til at stige ud, blev han overfaldet og slået.
I de næste par sekunder dukkede Val Thor og Donn op ud af den blå luft. Thor greb en mand i kraven med en hånd og smed ham omkring 6 meter væk. Han løftede sin anden hånd og dækkene på bilen smeltede omgående. Thor smed den anden mand i samme retning som den første mand, samtidig med at Donnrakte hånden ind igennem glasset på limousinen og trak chaufføren ud gennem døren“.
Val Thor hævede igen hånden og alle tre mænd forsvandt! Frank der undrede sig over hvor de blev af, fik svaret fra Thor, “lad os bare sige, at de er blevet fordrevet!

"US6-395" by Davemeistermoab - Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Commons
“US6-395” by Davemeistermoab – Own work. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Commons

Det tredje og sidste mordforsøg på Dr. Frank Stranges, fandt sted på vej fra route 395 til Las Vegas. Der kan have været flere forsøg, men dette er det sidste som Rob Potter kendte til. Frank var sammen med hans kone Julie Stranges, da episoden fandt sted.
De kom kørende på vejen, da en anden bil torpederede dem fra siden. Det var en temmelig alvorlig ulykke, da Frank ikke kunne mærke sin krop fra nakken og ned. På hospitalet fik han konstateret en brækket nakke. Val Thor ankom til hospitalet på samme måde som han gjorde i Pentagon – gik lige ind som om han hørte til der. Thor lagde hånden på Franks brystkasse og løftede blikket mod himlen og bad en bøn. Straks fik Frank det bedre og kunne sætte sig op, og gå ud af værelset. Lægerne og sygeplejerskerne var chokeret over at han gik rundt, og med Thor‘s hjælp, kunne de forlade hospitalet uden problemer. Potter fortalte, at Julie også måtte have været kommet til skade, da hun også forlod hospitalet samme dag.

National Investigations Committee on UFOs (NICUFO)

Frank Stranges oprettede en skattefri non-profit organisation i juli 1967, med formålet at opklare “sandheden omkring ufoer og lignende fænomener”. Organisationen undersøger sager som relaterer til statslige organer og offentligheden via presssen, radio, tv og nyhedsbreve. Udover det, afholdes der også kongresser, foredrag, seminarer og forskellige aktiviteter i forbindelse med ufoer, med særlig interesse for påståede kontakter med rumvæsener. Han havde efter sigende en af de største ufo-dias samlinger, som han havde indsamlet over adskillige år, og fremviste til publikum hvor end han holdt foredrag. Efter Frank Stranges død, overtog hans kone, Julie Ann driften af organisationen. Det er dog ikke længere muligt at være medlem af organisationen (2008). Meddelelser fra Val Thor udsendes heller ikke længere – og hvis man vælger at tro på ovenstående beretning, så skulle det være muligt at støde på Val Thor og hans besætning et sted på Jorden.

https://www.youtube.com/watch?v=E3tfuAPuT2o

Hvor gemmer Val Thor sig?

"Lake Mead & Boulder City" by Doc Searls from Santa Barbara, USA - 2010_08_03_bos-phx-rno149Uploaded by PDTillman. Licensed under CC BY 2.0 via Commons.
“Lake Mead & Boulder City” by Doc Searls from Santa Barbara, USA – 2010_08_03_bos-phx-rno149Uploaded by PDTillman. Licensed under CC BY 2.0 via Commons.

Det er påstået, at Val Thor “parkerede” sit rumskib på vandet i Lake Mead tæt på Las Vegas. Rumskibet med navnet “Victor 1” angiver Julie Ann Strange stedet som værende parkeret nær kysten i den vestlige del af Lake Mead, øst for Las Vegas, nordvest for Hoover dæmningen, sydøst for Nellis Air Force Range, nordøst for Henderson og syd for Gypsum Plant. Her har det befundet sig i næsten 20 år. Der er andre rumskibe af denne type der har været her på Jorden i over 150 år. I “Spacecraft over Earth” dokumenterer Frank Stranges rumflåden i kategorier, sammen med de to “orbitale sfærer” der er i kredsløb om Jorden. Han oplyser om antallet af fartøjer, deres ibrugtagning og mission, samt information om besætningsmedlemmerne på Victor One og deres opgaver.

“Her er noget information om Frank Stranges første oplevelse:

Så så jeg det. Et tallerkenformet fartøj sad på vandet, på en sær måde. Bølgerne vuggede forsigtigt en båd der var fortøjet til rumskibet, men jeg opdagede, at rumskibet overhovedet ikke bevægede sig. Jeg fik senere at vide, at rumskibet var udstyret med en blyant-tynd stråle, der var fikseret på en fast genstand, så det holdt rumskibet i komplet ro. Da vi sejlede tæt på rumskibet, åbnede en dør sig, og to glade ansigter viste sig. En mand og en kvinde tog imod mig, løftede mig op og inviterede mig indenfor i rumskibet. Båden blev også løftet op og parkeret indenfor i et meget større rum med et andet fartøj i. Mit første indtryk var spænding og glæde. Jeg havde læst om andre ufo efterforskeres møde med rumvæsener. Jeg har læst mange bøger, der omhyggeligt og detaljeret berettede om ufo-kontaktpersoners oplevelser. Nu var det anderledes. Nu skete det for mig. Jeg blev set på med foragt af mine kollegaer i det kristne ministerium, som de gjorde med enhver der vovede at fortælle om “rumfolk”, “rumskibe”, osv. Men i dag bekymrer jeg mig ikke over hvad folk tænker om mig og mine erfaringer. Jeg var der!!!

Lake Mead er et nationalt rekreationsområde, der blev grundlagt i 1936 efter Hoover Dam blev bygget, og forsyner ca. 20 millioner mennesker i Arizona, Nevada og Californien med vand. Hvorfor Val Thor lige besluttede sig til at parkere i en sø, der er fuldt tilgængelig for folk i området, er et godt spørgsmål.

Den kære pastor blev ført ind i et rum, hvor han blev bedt om at tage sit tøj af, og det gjorde han uden spørgsmål, og skulle gå igennem en boks, der minder om et brusebad – bare uden vand. Han følte noget der rensede ham, og havde ikke længere brug for sine briller for at kunne se. Han følte sig aldeles godt tilpas i krop, ånd  og sjæl. Han fik et stykke tøj på der ligner en heldragt. Stoffet var meget let som Val Thor’s, da han så det i Pentagon.
Senere blev Frank vist til sit gæsterum, hvilket var en unik oplevelse. Ingen hjørner, farven var bleg-blå, og lyset kom fra loftet. Når man gik over gulvet, var det som at gå på skumgummi, der formede sig efter foden. Værelset var tomt, men alt hvad man havde brug for, var inde i væggene med et tryk på en knap. Sengen, bord, alt ved hånden. En skærm i øjenhøjde var synlig på væggen, når man sad i den komfortable stol. Noget morsomt skete, da det var tid til at træde af på naturens vegne. Han gik ind i det der var badeværelset, og der opdagede han, at der manglede nogle basale ting. Han hørte pludselig Vals stemme, der sagde, “Frank, se til højre. Der finder du tre knapper. Tryk på den første, derefter den anden og den tredje i den rækkefølge.”
Han kunne derefter høre Teel grine (Teel var en smuk rumpige) da jeg trykkede på den første knap. Følelsen af en varm vind blæste under sædet. Processen krystaliserede affaldstofferne fra hans krop. Den anden knap var en anden form for vind i at andet tryk og temperatur. Endelig den tredje knap, der afgav et behageligt duftende stof, der fik ham til at føle sig vasket, renset, pudret og parfumeret.
Da han kom ud fra badeværelset, var der ingen der sagde noget, selvom han godt vidste, at de vidste hvad der foregik. Teel brød tavsheden og sagde, “Nåh, har du lyst til at få et med dig hjem?” Nogle af de andre grinede og gik videre. Efter den private snak med Val Thor, var det sengetid og om morgenen kørte Val ham til San Diego, hvor Frank bestilte en flyvetur hjem til Los Angeles.

En stille invasion af venusianere

Victor One har været i Nevada, syd for Las Vegas Wash (Google Maps her)i 11 år ca 1 mil nordøst for krydset Highway 147 og 166. Der er andre rumskibe der har observeret Jorden i tusinder af år. Tilsyneladende kender tusindvis af mennesker til deres tilstedeværelse. Op til 2000 arbejder for regeringen, hvor et begrænset antal af dem har besøgt Victor One, inklusivt et antal videnskabsmænd.

Et rumskib af “Victor-klassen” er en 92 m i diameter disk med maks besætningsmedlemmer på 200. Skibets audiovisuelle-laser-type-kamera kan finde og “downloade” enhver persons handlinger og ord samt registrere dem – alt dette op til en afstand på 1931 km fra rumskibet.

Nogle af dens mange funktioner er:

– Overvåge arbejdsgrupper, der anvendes til at indeholde stråling omkring byer.
– Hindre atombombekatastrofer ved at udøve visse begrænsninger for visse menneskelige agenturer
– Overvåge debatter og planer af verdensledere
– Arbejde i fuld harmoni med den himmelske Skaber Val Thor og de andre besøgende

Æterisk legeme: Det energiske modstykke af det fysiske legeme, der består af syv store centre (chakraer) og 49 mindre centre, et netværk der forbinder alle de centre og uendelige små tråde af energi (nadier), som ligger under nervesystemet. Blokeringer i det æteriske legeme kan resultere i fysiske sygdomme.

Æteriske planer: Fire planer af materie, som er finere end den gasformige fysik. Endnu usynlig for de fleste mennesker. Dette er det laveste niveau på Venus, der understøtter “liv”, og er et skridt op fra vores nuværende Jord-niveau af “materie at kæmpe med”.

Mysterier om Dødehavsrullerne

"The War Scroll - Dead Sea Scroll" by Matson Photo Service - American Colony Jerusalem - Library of Congress. Licensed under CC0 via Wikimedia Commons.

Siden opdagelsen af Dødehavsrullerne i 1947, har lærde og søgende af den religiøse sandhed været fascineret. Men da rullerne stort set er bandlyst for offentlig skue, er deres løfte om at belyse den tidlige oprindelse af jødedom og kristendom forblevet uudnyttet – indtil nu! Dr. Stranges påpeger, at der i øjeblikket er 72 oversættelser af Biblen, og at der fra de tidligste dage fandtes ufuldstændige, unøjagtige eller manipulerede oversættelser der blev brugt i sammensætningen af Biblen. Disse skriftruller afslører kontroversielle nye oplysninger om Biblen og universet som helhed.

 

 

KILDER:

http://www.nicufo.org/dr_stranges.htm
http://www.nicufo.org/
http://www.bibliotecapleyades.net/bb/stranges.htm
http://podcastufo.com/blog/frank-stranges-friend-to-a-venusian/
http://galactic.to/rune/valienthor.html
http://www.starshipearththebigpicture.com/2014/02/06/meet-valiant-thor-visitor-from-venus-1957-1960/
http://thepromiserevealed.com/dr-frank-stranges/
http://galactic.to/rune/stranges2.html

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *