Al Pratt, havde over et par dage undret sig over ikke at have hørt noget fra sin ven Phil Schneider, og tog derfor ud til hans lejlighed i Wilsonville, Oregon den 17. Januar, 1996. På parkeringspladsen,  så Al hans bil stå hvor den plejede. Sammen med hotelmanageren af Autumn Park Apartments, og en betjent fra Clackamas County Sheriff kontoret, låste de sig ind i Phil‘s lejlighed. Der fandt de ham liggende livløs, hvor han havde ligget fra fem til syv dage. Det retsmedicinske kontor i Clackamas County offentliggjorde, at hans dødsfald skyldtes slagtilfælde. Men over de følgende dage dukkede der foruroligende detaljer om hans død op til overfladen, hvilket ledte mange til at tro, at Phil Schneider ikke var død af slagtilfælde, men rent faktisk var blevet myrdet. Han blev fundet med en gummislange (andre påstår fejlagtigt at det var piano-tråd) viklet tre gange omkring hans hals, hvilket indikerede, at han var blevet kvalt, enten af ham selv eller en anden. Men han led også af flere sygdomme, bl.a. osteoporose, kræft, og andre skader, der kunne have spillet en rolle i hans selvmord. Fx, at han manglede fingre på hans venstre hånd (fra det våben han påstår han blev skudt med), og havde begrænset bevægelighed i hans skuldre. Derfor mener nogen, at det umuligt kunne lade sig gøre for ham, at vikle noget omkring hans hals på den måde. Der hvor hans krop faldt, skulle han have siddet på sengekanten, med slangen om halsen, bundet den stramt og langsomt kvalt sig selv til døde. Han var tilsyneladende ekspert i kemikalier og hans egen medicinforbrug, og kunne derfor have taget piller i stedet for det mere pinefulde valg. Han havde også en 9 mm pistol, han havde købt til at forsvare sig med.

HVEM ER PHIL SCHNEIDER?

Copy_of_Daddy_coloshe

Phil Schneider levede et lige så kontroversielt liv, som den måde han døde på. Det man ved om ham, er at han blev født den 23. april, 1947 på Bethesda Navy Hospital i Maryland.
(Det var også der, hvor John F. Kennedy blev obduceret om aftenen den 22. november, 1963).
Hans forældre hed Oscar og Sally Schneider. Phil påstod, at hans far hvis  arbejde var indenfor Nuklearmedicin – var kommandør på en nazi-ubåd, der blev taget til fange, men endte med at blive kaptajn i US Navy, fordi han hjalp med at designe den første atom-ubåd USS Nautilus. Han var angiveligt også med i Operation Crossroads, der testede de første atomvåben på Bikini Island i Stillehavet.

oscar

I et foredrag holdt i maj 1995 (del 1 , del 2 ), hvor Phil påstod, at hans far også var involveret i det berygtede “Philadelphia Eksperiment, tilføjede han, at han selv var tidligere bygningsingeniør for regeringen, der byggede underjordiske militærbaser rundt om i landet. Han påstod yderligere, at han var én ud af tre personer der overlevede en voldsomt sammenstød mellem “de grå” og det amerikanske militær i den underjordiske base i Dulce, New Mexico i 1979.

Cynthia and Phil

Phil Schneider’s ekskone, Cynthia Drayer (øverst billede tv.) mener, at han blev myrdet, fordi han stod frem i offentligheden med sin viden, og afslørede sandheden om den amerikanske regerings samarbejde med rumvæsener.

https://youtu.be/XzWGsO0F3b8

I to år før sin død brugte Phil Schneider sin tid på at holde over 30 foredrag om regeringens hemmelige programmer, sorte budgetter og ufoer. Han påstod, at i 1954 besluttede den føderale regering at omgå forfatningen og danne en ny traktat med rumvæsener. Den blev kaldt “1954 Greada traktaten“. Den berygtede dag, hvor Præsident Eisenhower “forsvandt” under sin ferie i Palm Springs, Californien (læs artikel her og se billede her) i de sene aftentimer den 20. februar, 1954 til dagen efter den 21. Det siges at præsidenten blev ført til Edwards Air Force Base til et hemmeligt møde med to rumvæsener, der skulle lede til et samarbejde og en traktat imellem mennesker og rumvæsener i fremtiden. Den følgende dag, lød den officielle forklaring på Præsidentens mystiske forsvindingsnummer, at han havde et akut tandproblem, som han fik ordnet hos en lokal tandlæge. Denne tandlæge dukkede op til en begivenhed senere på dagen. Hvis dette møde er en sand historie, så vil det være et af de vigtigste møder i USA‘s og verdenshistorien, der har fundet sted. Men der findes så vidt jeg ved ingen dokumenterede beviser på hvor Eisenhower var henne, så man kan kun antage at det akutte tandlægebesøg er den mest sandsynlige forklaring.

schematic-dulce-base

Phil Schneider fortalte i sine foredrag, at Eisenhower skulle have lavet en aftale med “de grå”, at de kunne teste deres implantations-teknikker på udvalgte borgere, hvis den amerikanske regering fik del i deres rumvæsen-teknologi. Rumvæsenerne skulle udover dette, meddele regeringen hvem de havde brugt som forsøgskaniner. Over årene, fik rumvæsenerne langsom ændret deres aftale, og kidnappede tusinder af personer og implanterede dem, uden at rapportere det. Det var så i 1979, at Schneider blev hyret af Morrison-Knudsen, Inc. Han var involveret i bygningsarbejde i den dybe underjordiske militærbase i Dulce. Projektet bestod i at bore 4 huller i ørkenen, der skulle forbindes med tunneller. Hans job var at tjekke hullerne og undersøge stenprøverne, så de kunne bruge den rette mængde sprængstoffer når de skulle udvide hullerne. Midt i sprængningerne kom arbejderne tilsyneladende til at sprænge hul ind til en stor kunstig hule, der skulle vise sig at være en hemmelig base for rumvæsnerne. Der opstod panik, og 76 arbejdere og militærpersonale blev angiveligt myrdet, hvor Phil Schneider var en af de tre overlevende. Han påstod, at de ar, som han havde på sin brystkasse stammede fra et rumvæsen-våben der ramte ham. Han udviklede senere cancer pga. den radioaktive stråling.

Phil-Schneider-6

Al Bielik (manden, der påstod at overleve “Philadelphia-eksperimentet” – se mere længere nede…) der var nær ven af Schneider, sponsorerede Schneiders foredragsturne i 1995, og var den der opmuntrede ham til at gå ud og dele hans viden. Her talte han om sine opdagelser, om hvordan han siden han stod frem, var forsøgt snigmyrdet mindst 13 gange. Han holdt taler om rumforsvars-programmer, togvogne med håndjern og lænker, der skal bruges til politiske fanger, World Trade bombningen, og det hemmelige budget.
Han påstod yderligere, at hans arbejde som geolog tog ham til mere end 70 lande og i direkte kontakt med de grå rumvæsener.

Men som altid, afviste Schneider kategorisk at bevise hans påstande (fx, at vise hvor indgangen til den hemmelige rumvæsen-base er/var). Hans påstande opnåede kun en smule opmærksomhed i de offentlige medier, men vakte til gengæld opsigt i ufokredse.

Her er flere af Phil Schneiders utrolige påstande:

*Påstanden om, at Phil‘s far, Otto Oscar Schneider skulle være kommandør af en hemmelig ubåd under Anden verdenskrig.

Fakta: Der findes kun to officielt kendte kommandører med det efternavn i krigen; Herbert Schneider, der døde mens han sejlede i U-522, og Manfred Schneider, der styrede den lille XXII U-4706 (aldrig på patrulje) i de sidste tre måneder af krigen. Der var dog en tysk kaptajn Otto Schneider i Waffen SS,  der dog døde den 28. september, 2001, men ikke relateret til Phil Schneider.

*Påstand om, at hans far skulle have medvirket til at designe det højhastighedskamera der filmede bomben over Bikini Island i juli, 1946, der viste nogle sorte pletter der skulle være rumskibe. Se originalbilledet her.

baker_ark

Fakta: De sorte pletter på optagelsen skyldes helt sikkert dårlig kvalitet på filmen, frem for ufoer der skulle angribes af militæret. Det er et velkendt faktum, at den 6 kvadratkilometer store koralø blev nøje udvalgt af det amerikanske forsvar til testområde for atomvåben. Det ville ikke give nogen mening, hvis man skulle have brugt atomvåben i området, med mindre man kunne bevise at der skulle være en hemmelig undervandsbase, som der skulle bekæmpes. konspirationsteorien har sikkert været foreslået, men at man så stadig foretog så mange sprængninger mellem 1946 og 1958, for at holde nysgerrige væk fra området, skulle heller ikke give nogen mening. Se klippet af sprængningerne den 1. juli, 1946 her og 25. juli, 1946 her.

*66 “Delta Force” soldater (fra USA og NATO) blev dræbt i Dulcebasen af de grå, hvor han og to andre overlevede.

Fakta: Delta Force soldater arbejder kun for USA. Der findes dog specialenheder, der sagtens kunne samarbejde hemmeligt med NATO, men ingen beviser for den påstand er fundet.

*Påstand om, at han arbejdede for NATO Department of Geology, med en “Rhyolite 38 Level 3 Security Clearance Factor“, der gav ham komplet adgang til alle undergrunds- og vands-militærbaser.

Fakta: Rhyolite er navnet på en vulkansk sten, og er også navnet på SIGINT spionsatellitter, og er ikke forbundet med noget andet, der kræver sikkerhedsniveau på højt plan.

* Påstand om, at der er mindst 11 rumvæsen-racer der besøger os “hele tiden”, og er kendt af militæret. Fire af disse racer er venligtsindede (de har dog forladt Jorden), og de syv sidste er fjendtlige. De stammer hhv fra Plejaderne (Billy Meier), andre stammer fra Orion og beskrives som “engleagtige” (de er ikke i stand til at være ondskabsfulde), og andre igen fra “ven-ooz-ee-an” (Venusian?), hvis talelyd minder om en hval med kvidrende lyde. Nogle rumvæsener ligner mennesker, og at det er disse som Pentagon har samarbejdet med de sidste 58 år (i 1995). Hans navn er “Val -Valiant-Thor“. (se interview med Frank Stranges her)

Valiant-Thor-1
Fakta: Hvis “Valiant Thor” skulle være et rumvæsen på besøg fra Venus, så er det mystisk, at de fotos der angiveligt skulle være taget af ham, viser forskellige personer i udseende. Phil Schneider påstod i sine foredrag, at “Valiant Thor” ikke havde ændret udseende eller alder i 58 år. Se her. Læs mere her. Der er også lavet en film, der er baseret på myten om “Val’s” møde med Pentagon. Se her. Og her.

Syv måneder senere blev Phil Schneider fundet død – angiveligt tortureret og myrdet af sine tidligere arbejdsgivere. Siden hans død er der dog ikke sket noget synderligt interessant, andet en myten om de underjordiske baser og rumvæsener er holdt i live.

Læs hans foredrag fra maj, 1995 her.

DULCE, NEW MEXICO

Dulce er en søvnig lille by i det nordlige New Mexico, med omkring 900 indbyggere, der er placeret over 2 km på Jicarilla Apache Indian Reservation. Der er kun et stort motel og et par butikker. Det er langt fra en ferieby, fordi det ikke ligefrem summer af livlig aktivitet.

DULCE BASEN

01-174-dulce-context

Mange steder i USA påstås det, at der findes hemmelige militærbaser, der enten er styret af mennesker alene eller rumvæsener. Dulce Base (uofficielt navn) siges at være ét af disse steder, der befinder sig på Archuleta Mesa nær grænsen mellem Colorado og New Mexico i USA (kendt som Four Corners). Men ifølge et par udefrakommende, eksisterer der en dyb, mørk hemmelighed, dybt under Archuleta Mesa. En underjordisk base, der efter sigende skulle være en fælles regering/rumvæsen-base, hvor der er biogenetisk laboratorium, designet til at udføre bizarre eksperimenter på både dyr og mennesker. Basen skulle angiveligt have tunneller der forbindes med mange andre underjordiske baser i USA og verden.

Dulcebasen er yderligere blevet brugt i UFO Hunters, sæson 3, episode 2, der handler om underjordiske rumvæsen baser. Efterforskerne i showet rejste til Dulce, hvor de interviewede beboere, vidner og kollegaer, samt et besøg til Archuleta Mesa, hvor basen angiveligt er skjult. Selvom der blev fundet bevis på kvægmishandlinger i området, og adskillige vidner rapporterede at de havde set en ufo, var der ingen kernehårde beviser på basens eksistens. Se episoden her.

MORRIS JESSUP OG PHILADELPHIA EKSPERIMENTET

jessup

I oktober 1955, kort efter hans bog, The Case for the UFO, udkommer, modtager “Dr.” Morris Jessup en række mystiske breve. Jessup var en 55-årig astronom og eventyrer, der i sine unge dage var på jungle-ekspeditioner og fik interesse for arkæologi og “uortodoks videnskab” (eng. “fringe science“). Brevene var usammenhængende, mærkeligt formuleret og skrevet med flere forskelligfarvede blyanter og penne. Det andet brev fortalte om et eksperiment den amerikanske flåde havde forsøgt i 1943. Ifølge forfatteren, prøvede flåden at gøre en destroyer usynlig ved brug af Einstein‘s forenede feltteori ( I 30 år forsøgte Albert Einstein at opstille en teori, som ville forene relativitetsteorien og kvantemekanikken – den såkaldte forenede feltteori, som kunne forklare alting om verdens oprindelse og alle fysikkens kræfter – men tilsyneladende mislykkedes forehavendet for den store videnskabsmand – eller gjorde det?).. USS Eldridge forsvandt rent faktisk, men det blev besætningen der betalte prisen. Forfatteren, Carlos Allende, skrev at han var vidne til hvad der var foregået, da han befandt sig på handelsskibet SS Furuseth. En nærmere undersøgelse viser, at Allende i virkeligheden hedder Carl Meredith Allen. Men en anden ting bør også få alarmklokken til at ringe. Hvorfor skulle et handelsskib få tilladelse til at være vidne til sådan et eksperiment af den størrelsesorden? Og hvorfor skulle eksperimentet udføres på et skibsværft?

USS_Eldridge_DE-173_(1944)
Nåh, men Jessup underholdt Allende et stykke tid; men blev efterhånden træt af deres brevveksling efter at have fundet ud af, at Allende/ Allen var uærlig. Alligevel fortsatte Allen med at komme med bemærkninger til Jessups nye bog. Allen forfalskede håndskriften på tre andre mysterie-forfattere, som også refererede til eksperimentet. Flåden reagerede på hans refleksioner og undersøgte ham.

I foråret 1957 blev Jessup kontaktet af Office of Naval Research (ONR) i Washington, DC, og blev bedt om at nærstudere indholdet af en pakke de havde modtaget, bestående af en billigbogskopi af Jessups bog i en manilakuvert, hvorpå der stod “GLÆDELIG PÅSKE”. Bogen var blevet grundigt kommenteret med håndskrift i dens marginer, og en ONR officer spurgte ham, om han genkendte håndskriften. (Deres drillerier var ikke en motiverende faktor i hans selvmord)

Historien bliver desværre kun bedre af, at Morris Jessup døde den 20. april, 1959. Efter at have haft et par dårlige år med svigtende salg og interesse for hans bøger, forlod konen ham i 1958. Hans venner beskrev ham på dette tidspunkt som værende uligevægtig da han rejste til New York. Efter han vendte tilbage til Florida, var han indblandet i et biluheld, og kom sig ganske langsomt, hvilket tilsyneladende øgede hans fortvivlelse. Den 19. april kontaktede Jessup Dr. Manson Valentine og arrangerede et møde med ham den følgende dag, da han påstod, at han havde haft et gennembrud i “Philadelphia-eksperiment“-sagen. Men den 20. april blev han fundet død i sin bil i Dade County, med en slange mellem udstødningsrøret og en bagrude i bilen, der fyldte den med kulilte. Hans død blev erklæret som selvmord. Nogle mennesker troede at “omstændighederne ved Jessup‘s tilsyneladende selvmord forbliver mystiske”, og konspirationsteoretikere hævdede at det var forbundet til hans kendskab til “Philadelphia-eksperimentet“. Selv nogle af hans venner påstod, at han var drevet til selvmord pga. “Allende“-sagen, mens andre venner fortalte at en deprimeret Jessup havde diskuteret selvmord med dem flere måneder før hans død.

Det, der kommer tættest på at være sandt fra denne historie, er at man under krigen eksperimenterede med elektriske ladninger, for at undgå at blive detekteret af tyske miner. Der var også forsøg med diverse fremdriftssystemer i Philadelphia på dette tidspunkt at Allen kontaktede Jessup. Derfor kunne Allen have hørt om dem.

GABE VALDEZ

valdez1

Politiofficer Gabe Valdez blev trukket ind i mysteriet omkring Dulce, da han blev tilkaldt den 5. juli, 1978, for at undersøge en lemlæstet ko på en græsmark ca. 21 km øst for DulceManuel Gomez‘ ranch. Gomez havde mistet fire kvæg over en periode imellem 1976 og juni, 1978, da et hold af efterforskere, som inkluderede Tom Adams, der ankom fra Paris, kom for at undersøge stederne hvor køerne blev fundet. Han var spændt på om han ville opklare hvorfor de mystiske dyremishandlere valgte kvæg til at eksperimentere på. Han, Gomez og den pensionerede videnskabsmand Howard Burgess. De samlede omkring 120 af slagtekvæget, og gennede dem igennem en sliske, hvor der blev lyst med ultraviolet lys på køerne. De fandt noget “glitrende” stof på højre side af halsen, det højre øre, og det højre ben. Prøver af de ramte steder på huden blev fjernet, samt kontrolprøver fra de samme dyr. Schoenfeld Clinical Laboratories (?) in Albuquerque analyserede prøverne og fandt betydelige mængder af kalium og magnesium. Indholdet af kalium var 70 gange over det normale.

maxresdefault

Nogle forskere tilskriver de mange mishandlinger lige fra rumvæsener til ufoer. Ufoer er ofte blevet set i og omkring Dulce. Observationer af sære lys og andre himmelfænomener er blevet rapporteret i mange områder, hvor køerne er blevet fundet døde. Det tog Gabe Valdez omkring 30 år at nå frem til konklusionen om, at kvægmishandlingerne kun kunne skyldes menneskelige videnskabsmænd, og ikke rumvæsener – som udfører deres arbejde med helikoptere.

PAUL BENNEWITZ OG DE UNDERJORDISKE BASER

Den første der påstod at der fandtes rumvæsener i området, var Paul Bennewitz, der var ophavsmand til mange ufo konspirationsteorier i 1980’erne. Bennewitz påstod, at rumvæsener havde/har et enormt netværk af underjordiske baser, hvor de kunne planlægge en kolonisering af Jorden og undertvinge den menneskelige race. Han blev overbevist om at de såkaldte “kvægmishandlinger” (Cattle mutilations), blev foretaget af rumvæsener, at de var ansvarlig for at kunne kontrollere mennesker gennem elektromagnetiske apparater, samt at ufoer fløj regelmæssigt over Manzano Nuclear Storage Facility og Coyote Canyon Test Area.
Han påstod yderligere, at have opsnappet elektronisk kommunikation fra rumskibe og installationer udenfor Albuquerque. I 1980’erne mente han, at han fandt en underjordisk base i Dulce. Historien spredtes lynhurtigt i ufokredsen, og i 1990 påstod ufolog John Lear, han han havde uafhængige kilder, der bekræftede eksistensen af basen.
Den polititiske forsker, Michael Barkun, skrev at undergrundsfaciliteter fra den kolde krig i området, gjorde historierne plausible, og dermed var Dulcebasen, en “attraktiv legende” født. Barkun pointerede dog, at påstandene om rumvæsen-kidnapninger og ildkamp mellem rumvæsener og Delta Force, befinder sig længere udenfor selv de mest langt ude teorier om hemmelige underjordiske baser.

AL BIELIK OG HJERNEKONTROL

hqdefault

Alfred Bielik’s interesse for tidsrejser blev vakt, da han så filmen “The Philadelphia Experiment” (1984) i 1988 for første gang. Filmen udløste angiveligt nogle undertrykte minder om hans medvirken i eksperimentet tilbage i 1943, Montauk projektet samt andre hemmelige programmer, og fandt ud af han var blevet hjernevasket (sammen med alle andre der deltog i disse hemmelige programmer). “Minder” kan skabes, ændret eller slettet komplet når man er udsat for hjernekontrol, hvilket – hvis det er sandt – sår alvorlig tvivl om hans troværdighed. Det er trods alt et faktum, at menneskets hjerne er meget sårbar for hjernekontrol, hvis man er meget åbensindet overfor alternative metoder.
Han opnåede en vis grad af offentlig anerkendelse for første gang med sin velkendte vidnesbyrd på MUFON konferencen i 1990. Samme år skrev han The Philadelphia Experiment & Other UFO Conspiracies med Brad Steiger.   På det tidspunkt erklærede han, at han var et ægte øjenvidne og medvirkede i “Philadelphia-eksperimentet“. Ifølge hans egne notater, har han deltaget i over 50 radioshows, og foredragsholder på over 40 konferencer. Alfred Bielik døde den 10. oktober, 2011, 84 år gammel.

Montauk1
Det var et sted i 1960’erne, at Bielik angiveligt blev rekrutteret til Montauk Project, der var blevet udvidet med flere etager i undergrundsbasen under Fort Hero, Long Island. Projektet gik ud på at skaffe viden til hvordan man udviklede psykologisk krigs-teknikker og mere eksotisk forskning i tidsrejser. Jacques Vallée beskriver påstande om Montaukprojektet som en udvækst af “Philadelphia-eksperimentet.” Historien synes at stamme fra “the Montauk Project series of books” af Preston Nichols, der også hævder at have genskabt minderne fra hans involvering i projektet.
Historier om Montaukprojektet har cirkuleret siden de tidlige 1980’ere. Bl.a. skulle der på stedet være foregået eksperimenter som tidsrejser, teleportation, tankekontrol, kontakt med rumvæsener og iscenesættelse af de forfalskede Apollo månelandinger, samt det “succesfulde” eksperiment i 1943, der dog desværre kulminerede i et “hul flået i rum-tid” i 1983.

base5
Billedet viser angiveligt hallen på niveau 13 i tubetunnellen

Mens han arbejdede på Montauk om aftenen, udførte han sit dagjob i Los Angeles, Californien. Når han skulle til Long Island, rejste han med et magnetisk højhastighedstog i undergrunden og ankom til stedet 2 timer efter, og samme antal timer tilbage når han havde fri. Efter at tids-tunnelen var bygget færdig (og perfektioneret) blev han blot teleporteret til arbejdet på undergrundsbasen og tilbage igen i hans lejlighed (!) Se billeder fra basen her.

Delta-T Antenne, der er i stand til at bøje tid og rumDelta-T Antenne, der er i stand til at bøje tid og rum

Al og Duncan Cameron blev tilknyttet til den psykiske afdeling og arbejdede med tidstunnellen og teleportation. En af disse var den berømte “Montauk Stol“, der hovedsageligt var en “bevidsthedsforstærker”. De opdagede, at de let kunne programmere folk, når de blev bragt i en orgasmisk tilstand af følelser, som adskilte det bevidste sind og frigjorde det ubevidste underdanige sind, og gjorde det muligt at programmere folk. Stolen ville opfange tanken. Med hjælp af en synsk person, og maskiner, kunne enhver der sad i stolen blot koncentrere sig og skabe en alternativ virkelighed (!) Læs her.

Sch Chair-
Montauk Stolen

Her er nogle af Al Bieliks utrolige påstande:

*Påstand om hvorfor han ikke er blevet myrdet på grund af sin viden om Accrblack (?)
projektet, at han og hans bror Duncan er mere eller mindre beskyttet fordi deres kroppe er fastlåst i de tidseksperimenter ved Montauk, og at Jorden har brug for at fuldføre en “biorytme-stabiliserings-cyklus”, der konvergerer den 12. august, 2003. Ifølge Al, er stabiliseringen forbundet med deres organer. Han opdagede at han ikke kan og blev ikke arresteret, da han blev opdaget under en hemmelig og ulovlig inspektion af Montaukbasen i begyndelsen af 1990’erne.

Fakta:

*Påstand om, at han sammen med sin “bror” Duncan Cameron hoppede fra Eldrige den 12. august, 1943, da eksperimentet begyndte at løbe løbsk, vågnede de op på en hospitalsstue i år 2137. Personalet, og andre han snakkede med, fortalte om de store forandringer og katastrofale begivenheder der var sket i de første år i det 21. århundrede. Lyt til interviewet fra 2000 her.

Fakta: Rent faktisk kan man ikke afvise sådanne beretninger om hvad der sker i fremtiden, så denne påstand kan – udover at blive afvist som fantasi – forblive ubesvaret. Personligt tror jeg at han har valgt at rejse så langt frem i tiden, så når han er død, kan han ikke holdes ansvarlig for de udtalelser omkring hvad han bevidnede i “fremtiden”. Men helt sikkert er mange af hans påstande som er uoverensstemmende (fx atomangreb mellem 2003-05) og han har helt sikkert hentet inspiration fra mange andre der har påstået at vide noget om fremtiden. Men når man læser de videnskabelige artikler i dag om muligheden for tidsrejser, kunne man jo sagtens ledes til at tro, at skulle man være så (u) heldig at rejse i tiden, vil det ikke være sikkert at det man har oplevet, stammer fra ens egen fremtids-tidslinje – heller ikke når man vender tilbage til sin egen fortids-tidslinje.

De faktiske omstændigheder omkring Al Bielik og hans fæller Preston Nichols og Duncan Cameron (der påstod at han og hans bror Edward var teknikere ombord Eldridge) påstande, vil klart vise, at det hele var et bevidst organiseret svindelnummer der blev spredt på internettet.

* Han deltog aldrig i “Philadelphia-eksperimentet”
* Han var aldrig vidne til “Philadelphia-eksperimentet”
* Han var overhovedet ikke i nærheden af “Philadelphia-eksperimentet”, da det fandt sted
* Han har ændret historien så mange gange i årenes løb med tilføjelser, og sletninger, og gjort den mere “salgbar”
* Han har udtalt sig om historiske begivenheder, der kan bekræftes at være fuldstændig falske

Har du mod på at sidde og lytte til Al Bieliks historie, så kan du se videoen fra april 2000, der varer 5 timer og 38 minutter her.

Du kan se et interview med Preston Nichols, Duncan Cameron og Peter Moon fra 1993 herunder:

KONKLUSION:

Alt det, som jeg har valgt at skrive om i artiklen her, er et bevis på hvor omfattende det kan være, at prøve at danne sig et overblik over, hvor myterne oprindeligt stammer fra og hvem der fører dem videre og tjener penge på dem på den ene eller anden måde. Jeg kunne sagtens have fyldt meget mere på, men jeg synes også det er en god ide at selv gå ud på internettet og søge lidt videre, og se hvordan historien er blevet spredt og genfortalt på internettet. Det er forhåbentlig også med til at vise, og dermed advare om, hvordan en rigtig god konspirationsteori kan indfange læseren i en alternativ verdenshistorie, som er baseret på virkelige begivenheder. Og det er også nogle rigtig spændende historier, som man kan glæde sig over (forhåbentlig) ikke er sande!

Fantasien sætter kun grænsen – og det kan man vist rolig sige at disse historier, som de nævnte personer har forårsaget eller været indblandet i, har gjort.

Endelig kan i læse en lidt morsom historie om en person, der tilsyneladende den 28. januar, 2003, blev arresteret for insiderhandel. Over to uger havde han investeret i virksomheder og helt uhørt tjente 350 millioner dollars fra en 800 dollars investering. Det lader til at være en hel umulig ting at kunne gøre. Da han blev afhørt om hvor han havde sin kilde fra, tilbød han en helt overraskende forklaring på sin viden om aktiemarkedet. Han påstod, at han var rejst tilbage i tiden fra 2256, med viden om kommende aktier. Naturligvis troede man ikke på ham. Men kort tid efter han blev løsladt mod kaution, forsvandt han sporløst. Rejste han mon tilbage til fremtiden?

time-travelNej, historien er simpelthen det pureste opspind og stammer fra World Weekly News (du husker sikkert “En skør, skør verden” magasinerne herhjemme?), en historie der blev opfanget af velrenommerede avisudgivelser. Læs her.

KILDER:

http://www.ufodigest.com/mystery.html
http://www.ufodigest.com/schneider.html
http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/phil_schneider.htm
http://tickergrail.blogspot.dk/2013/10/phil-schneider.html
http://beforeitsnews.com/alternative/2014/04/exposed-dulce-alien-underground-base-grey-alien-conspiracy-and-the-truth-behind-cattle-mutilation-video-and-picture-2937010.html
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_dulcebook.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/branton/esp_dulcebook33a.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/Dulce_Base
http://www.marsanomalyresearch.com/evidence-reports/2009/174/dulce-base.htm
https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Crossroads
http://www.bielek.com/
http://www.bielek-debunked.com/
https://en.wikipedia.org/wiki/Preston_Nichols
https://en.wikipedia.org/wiki/Philadelphia_Experiment
https://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project_(book)
https://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Project
http://uboat.net/special/myths/
http://uboat.net/men/commanders/s.htm
https://da.wikipedia.org/wiki/Bikini-atollen
https://www.osti.gov/opennet/manhattan-project-history/Events/1945-present/crossroads.htm
https://www.ctbto.org/specials/testing-times/1-july-1946-test-able-bikini-atoll/
https://en.wikipedia.org/wiki/Morris_K._Jessup
https://en.wikipedia.org/wiki/Montauk_Chronicles
https://en.wikipedia.org/wiki/Time_travel_urban_legends
Norio Hayakawa Youtube Channel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *