New photos of Roswell Area 51 crash which ‘prove aliens exist’ | Metro News.

Opdatering (11-05-2015):

Siden den famøse “afsløring” af “rumvæsenet”, er det kommet frem, at det er et billede af en mumificeret dreng fra et museum, og altså ikke et vaskeægte rumvæsen som påstået. Nogle af de fremmødte til “optrinnet” i Mexico, har da også trukket sin støtte tilbage, efter at det kom frem at ejeren af billedet ikke vil samarbejde i at udgive de bedste fotos af det såkaldte rumvæsen. Men når du læser denne debat jeg startede på SUFOI’s debatgruppe, vil du også kunne se, at det udspillede sig, som man først tænkte på. Sensationaljournalistik er “farlig” at tro fuldt og fast på – specielt i ufologiens verden. Det kan altid betale sig at vente med at høre hvad der virkelig er blevet fundet, når der er gået mindst en uge efter en “afsløring”  -der kommer alle analytikerne op, og folk der har en skarp sans for detaljer, der afslører et bevidst eller ubevidst fupnummer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *