Af Thomas Brisson

Jeg har de seneste år brugt en stor del af min fritid på Det Kongelige Bibliotek, hvor jeg kigger mikrofilm igennem for artikler om tidlige UFO-observationer og andre kuriøse emner – et arbejde, der med den igangværende digitalisering af de første danske aviser (http://www.kb.dk/da/materialer/kulturarv/institutioner/Statsbiblioteket/Digitaliserede_aviser.html), snart vil blive betydeligt mere overskueligt. Jeg har også tidligere skrevet en artikel for UFO-mail (nr. 179 http://www.sufoi.dk/ufo-mails/um-2014/um14-179.php),om et af mine UFO-relevante fund fra arkiverne, et eksempel, der tydeligt viste, at flere af mekanismerne bag – og årsagerne til – misfortolkninger af lys på himlen, i høj grad var de samme for over 100 år siden. Men siden jeg påbegyndte denne søgning og indsamling af artikler, har jeg faktisk fundet så mange interessante og sjove UFO-relaterede ting, at jeg nu vil begynde at dele disse i langt større omfang, end hidtil.

via UFO-Mail nr. 192 – Gratis nyhedsbrev – ufo – sufoi.dk – ufo.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *