UFO-videooptagelser, der udgiver sig for at være ægte, har eksisteret i årtier lige siden, videokameraet blev opfundet. Videooptagelser blev i starten udgivet på diverse typer af videobånd/kassetter og blev spredt verden over som værende det seneste bevis på rumvæseners eksistens. Med udviklingen af digitale medier og digitale kameraer i nyere tid, er specielt produktionen af ufo-videoer blevet forøget. De fleste af disse videoer lever uanfægtet videre uanset om, de bliver debunket/afsløret som værende falske, enten som en del af såkaldt viral markedsføring, hvor det ikke handler om at udbrede en tro på rumvæsener, men om at opnå så mange klik som muligt for at kunne videresælge ideer til reklamefirmaer, eller reklamere for egne produkter, m.v.

via UFO-Mail nr. 189 – Gratis nyhedsbrev – ufo – sufoi.dk – ufo.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *