Hele mit liv har jeg været fascineret af de ting der har været større end bare os, der findes her på Jorden.

Jeg har læst og set alt hvad jeg har kunnet komme i nærheden af om religioner, mytologi, konspirationer og de store spørgsmål om livet, osv. Jeg har brugt størstedelen af mit liv på at undersøge og nærstudere interessante historier fra vores verden, som lyder for godt til at være sand – hvilket det i de fleste af tilfælde viser sig at være. Den viden vi samler på i dag – den er nu tilgængelig på internettet, der er et stort bibliotek for alt hvad mennesket indeholder, og har skabt…på godt og ondt.

Nogen har udtalt, at internettet ikke er andet end én stor skraldespand, og det passer også meget godt i mange tilfælde – specielt indenfor ufo-verdenen – hvor vores teknologiske udvikling indenfor computere gør at det er nemt for alle og enhver at bruge internettet og diverse programmer til at dele deres oplevelser og møder med det uforklarlige på diverse ufo-hjemmesider, som man kan finde i tusindevis online (du vil kunne finde links til de bedste af dem her på bloggen).

Problemet med alt det materiale der findes på bøger, hjemmesider og timevis af dokumentarer og tv serier der handler om ufo-oplevelser og de store konspirationsteorier (nogle vil kalde dem fakta), er netop, at de alle undgår det vigtigste af alt – nemlig beviset på at vi har fået eller får besøg fra rummet. Mange af de emner er skruet godt sammen så de står som troværdige, og somme tider tager det mange år for at skabe legende-myter – som fx. Roswell-nedstyrtet i 1947 i USA. Det var på samme tid – lidt over en uge før mere præcist, at verden (USA først og fremmest) fik øjnene op for mysteriet om de flyvende tingester i luften, da Kenneth Arnold så ni skiveformede “underkopper”, mens han fløj ind over Mount Rainier – episoden gav med tiden anledning til begrebet og forkortelsen “ufo”. Siden da, har oplevelserne taget fart, og folk så ufoer overalt, og visse folk fortalte at de endda havde oplevet nærkontakt med rumvæsenerne, og i nogle tilfælde blevet kidnappet imod deres vilje og uden deres viden!

I USA, der jo nærmest er ufoernes mekka, findes der utrolig mange “ufo-tosser” som jeg mener i al venlighed at de er, fordi de netop er lettere hjernevasket i en religiøs kultur, der har været afsporet i mange hundrede år. Det er meget få “ufo-tosser” som er troværdige, men hvis de er troværdige, så er det fordi de er i stand til at have begge ben solidt plantet i jorden, og ikke lade sig rive med af en episk sindsstemning, som overbeviser dem om at “den store afsløring” er på vej, og at vi snart kommer til at få bedre tider, netop pga. disse rumvæsener – igennem menneskelige budbringeresmiley

Mit formål med bloggen her er at indsamle al tilgængelig viden jeg er stødt ind i her på internettet, i debatter på diverse fora, og hjemmesider med utrolige historier om møder med rumvæsener i forskellige former. Jeg har selv haft en håndfuld observationer med ufoer – hvoraf mange af dem kunne forklares, men over årene som jeg efterhånden har været igennem en del bøger og debatter om dette emne, er jeg desværre gået hen og blevet lidt kritisk (nogle vil helt sikkert mene skeptisk) overfor mange af de observationer folk har haft, men det er fordi der i de fleste af observationerne er blevet manipuleret med “sandheden” for at gøre enten historien mere interessant, eller for at personen gerne vil være berømt for at have oplevet noget ekstraordinært. Alt dette forhindrer mig dog ikke i stadig at finde emnet interessant, fordi man ved jo aldrig hvad der lurer derude i fremtiden…men en ting er sikker, og det er at vi finder svaret en dag smiley

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *