Herunder vil du kunne se en del af de mest spændende sager – både opklarede og uopklarede, der kan få folk til at tro på at der har eksisteret en form for rumvæsen-indflydelse på vores udvikling fra før vi kunne dokumentere på skrift, når der blev observeret usædvanlige ting til lands, vands og i luften. En af de store fortalere for “antikens astronauter”, Erich von Däniken, har skrevet adskillige bestsellere siden 1968 (Chariots of the Gods?), og er hovedansvarlig for den “oldtids-kontakt med rumvæsener”. Videnskabsfolk afviste hans idéer som nonsens, og anses for at være pseudovidenskab/arkæologi. Trods det, at han er blevet afsløret for sine fejlagtige teorier, og blev dømt for flere tilfælde af svindel (1968) pga. sin playboy-livsstil, fortsatte han med at stjæle fra andre forfattere (uden at kreditere dem), der havde luftet tanken om besøg af rumvæsener i oldtiden, bl.a Carl Sagan, der kritiserede Däniken:

“That writing as careless as von Däniken’s, whose principal thesis is that our ancestors were dummies, should be so popular is a sober commentary on the credulousness and despair of our times. But the idea that beings from elsewhere will save us from ourselves is a very dangerous doctrine – akin to that of the quack doctor whose ministrations prevent the patient from seeing a physician competent to help him and perhaps to cure his disease.”

Carl Sagan, Foreword to The Space Gods Revealed

TIDLIGE TEGN PÅ UFO AKTIVITETER?

o. 45,000 FVT – I Kina findes der hulemalerier af runde ufo-formede objekter i Hunan-provinsen. Dateringen peger tilbage på neandertaler-tiden.

o.38,788 FVT – Nogle hulemalerier omkring i Europa, har noget som ligner et disk-lignende luftfartøj. Men dette har arkæologer fundet en naturlig forklaring på. Læs mere her om de første hulemalerier i Spanien fremstillet af neandertalerne. En nyere opdagelse i 2014 viser, at indonesiske hulemalerier fundet på øen Sulawesi kan være helt op til 40.000 år gamle. Læs mere her.

HOAX: 0.12,000 FVT – Omkring 716 runde stendiske, siges at tilhøre besøgende fra Sirius, blev døbt “Dropa sten” af kineserne, dengang rumvæsenerne steg ned fra himlen på deres “svævefly”. Stenene blev fundet under en ekspedition til Dropa-stammen i 1938 sammen med et par underlige kroppe med sære hoveder og hundreder af sten med raderinger, der angiveligt blev oversat i 1958-1962 af Tsum Um Nui, der afslørede en historie om nogle strandede rumvæsener. Senere blev rumvæsenerne jagtet og dræbt, eller giftede sig med de lokale alt efter hvilken historie man hører. Folkene i stammen skulle efter sigende være efterkommere af disse rumvæsener. Eneste problem med historien er, at man ikke har bevis på at den er sand. De sidste diske forsvandt sporløst ved Banpo Museumet in Xi’an, Shaanxi Provinsen i 1994 sammen med museumsdirektøren. Man havde indtil 1988 troet at stenene var ægte, da David A. Gamon afslørede til Fortean Times magazine, at historien i hans bog (Sungods in Exile) var fup og svindel, og at de museer, der skulle have opbevaret diskene, ikke havde nogle papirer på at de skulle være i besiddelse af dem. Udover det, så er rumskibet som de besøgende kom i heller aldrig blevet fundet i Baian Kara Ula, hvor de styrtede ned. Stendiskene minder meget om de såkaldte Bi – jade-skiver, med et hul i midten, der skifter farve når de kommer i kontakt med mineraler. Bi-diskene var normale i 3000 FVT i Shaanxi provinsen.

dropa

o.10,000 FVT – Stenkunst fra Val Camonica, Italien. Det ligner at skikkelserne bærer rumdragter.

ufo6000

6000 FVT – Et piktogram i Tassili, Saharaørkenen, viser en mystisk mand fundet i 1933 af franskmanden Henri Lhote, der var “acient aliens-teoretiker“. Erich von Däniken blev inspireret af Lhote, der påstod at astronauter fra rummet besøgte Jorden i oldtiden. Læs mere her. Se klip med billeder her.

sego-canyon-pictograph-panorama-large

o. 5500 FVT – Helleristninger fra Sego Canyon, Utah viser “uhyggelige skikkelser”. Se flere billeder her. Se videoklip her.

EzekielEzekiels ufo
MYTE:
I Det Gamle Testamente, i Ezekiel 1:4-28, kan vi læse en drabelig beretning om flammende ild, funklende hvidguld og hjul i hjul. Om menneskelignende væsner, lyde som buldrende hære og sære øjne. Ezekiel er et udmærket eksempel på en form for dommedags-skriver, som var meget almindelige i det Hellig Land i århundrederne før og efter vores tidsregning. De kendetegner både Daniels kapitel 2 samt 7 og Johannes-åbenbaringen. Men en del ufo-entusiaster mener, at Ezekiel så og beskrev en flyvende tallerken og de rummænd, som steg ud af den. At han ordret gengav noget, der skete i virkeligheden. Men dommedags-skrifter er lige så svære at tolke, som Nostradamus profetier, for sproget er symbolsk og billedligt. Beretningen er åben for fortolkning. Læs mere her.

MYTE: 2000 FVTPeru‘s præ-Inka civilisation havde nedskrevet at guderne stammede fra stjernesystemet Plejaderne. Inkaruiner (Saksaywaman) der blev fundet i knapt 4 km’s højde vejer tilsammen 20,000 tons! De massive stenvægge viser civilisationens avancerede byggeteknik, da de udviser en præcision så uhyggelig, at selv et stykke papir ikke kan komme ind mellem de omhyggeligt placerede sten. Kombinationen af de afrundede hjørner på stenblokkene, og den måde væggene læner på, mener man var bevidst gjort for at beskytte byen mod jordskælv. Det er derfor man stadig kan se ruinerne i dag. Legenden fortæller om rumskibe der kom fra stjernerne. Inkasmykker af “platin” blev fundet. Tekster afslørede at inkaerne vidste, at Jorden er rund. Læs mere her.

1500 FVT – Den egyptiske farao, Tutmosis III, ser lydløse, frygteligt lugtende cirkler af ild og flyvende diske på himlen.

1482 FVT – Egyptiske hieroglyffer skriver om en ildkugle set i de tidlig morgentimer i Egypten. Læs mere her.

911 FVT – Biblen fortæller om profeten Elias, der stiger til himmels. Nogen mener at dette kunne være første øjenvidneberetning af en rumvæsen-bortførsel.

329 FVT – Alexander den Store fortalte om sin observation af to objekter på himlen, der gentagne gange dykkede ned mod ham og besætningen, da de forsøgte at krydse Jaxartes floden. Det fik elefanterne, hestene og mændene til at blive så forskræmte at de ventede en dag med at krydse floden igen. Objekterne blev beskrevet som sølvskjold, der spyede ild omkring fælgen.

343 FVT – Timoleon, der sejler på Middelhavet, melder en rapport om et flyvende objekt der splitter skyerne.

170 FVT – En flåde af objekter ses på himlen i nogle minutter i Lanupium, Romerriget. Læs mere her.

140 FVT – Kinesiske rapporter om lysende objekter der svæver over staten. En sær lyd høres fra dem.

41 FVT – Et stort objekt, som nogle forveksler med Solen, dukker op om natten i Rom.

800 – “Landingsstriber” i Peru bliver bygget ved Andesbjerget. Se Nazca-linjerne.

Denne fresko fra Visoki Decani klosteret i Kosovo, forestiller Jesus’ korsfæstelse – på hver side af maleriet, er der to mennesker i det der ligner et rumskib af en art…Læs mere her.

7 August, 1566 – I Basle, Schweiz, ses adskillige hvide og sorte kugler på himlen. Et motiv i Zürich afbilder observationen.

1513 Piri Reis-kortet blev formodentlig tegnet i 1513 og er af nogle blevet kaldt et gådefuldt kort, da det bl.a. afbilder atlanterhavskysten i Nordamerika, Sydamerika, Afrika og muligvis Antarktis’ nordlige kystlinje uden is. Det er blevet hævdet at kortet er usædvanligt nøjagtigt (rumvæsen-indblanding), men dette er efter videnskabelig undersøgelse blevet afvist. Læs mere her.

Madonna & Saint Giovannino
Maleriet i Palazzo Vecchio i Firenze, stammer fra det 15. århundrede hos skolen Fillippo Lippi. En mand og en hund ser på noget på himlen på højre side øverst i billedet. Læs mere her.

1645 – Anne Jefferies bliver fundet bevidstløs udenfor sit hjem. Hun beskriver små væsener, der bortførte hende hen til et stærkt hvidt lys og udførte – hvad vi i dag kalder – eksperimenter på hende. Kunne dette være den første rigtige rumvæsen-bortførsel?

22 August, 1678 – Et kæmpe flammende objekt blev set over en sø i Rusland. Beboere i nærheden prøvede at nærme sig det, men blev holdt tilbage pga. den stærke varme den udsendte. Efter objektet forsvandt, efterlod det fint aske på overfladen af søen.

1680 – Denne franske mønt med det sære objekt der ligner en ufo eller kunne være Jupiters “skjold”, eller en repræsentation af Ezekiels hjul (fra biblen), men det kunne være en blomst. Se flere “mystiske” mønter i linket her. Læs mere her.

20 Oktober, 1824 – Astronom Camille Flammarion rapporterer lysglimt fra månen. Mange lignende observationer fulgte (Drejer sig sikkert om meteornedfald på overfladen).

18. Juni, 1845 – Et glødende objekt ses svæve langsomt ind over Malta.

21. Oktober, 1866 – I Hoboken, New Jersey, ses en grøn ildkugle der farer hen over himlen. Kort efter falder der noget ukendt grønt væske ned.

1877-88 – Astronom Schiaparelli rapporterer hvad han ser som “kanaler” på planeten Mars. Dette startede troen på at Mars kunne være beboet med intelligente væsener som os – “Marsmænd.”

25. januar, 1878Denison Daily News blev muligvis en af de første til at anvende betegnelsen “Flying Saucers“, i beskrivelsen af UFO-observationer.

26. Marts, 1880 – I New Mexico, spottes en stor ballon med besætning ombord. De lod til at tale et ukendt sprog, ukendt for observatøren. Et stykke papir faldt til jorden, med hvad der lignede kinesisk skrift på det. Kort efter dukkede en kinesisk mand op i byen og påstod at luftskibet var det første. Efter dette, blev der rapporteret mange luftskibe, der i lang tid ansås for at være skabt af hemmelige opfindere.

8. Maj, 1880 – En kinesisk mand meddeler han har set et glødende objekt, og da han nærmede sig, blev han lammet og mistede bevidstheden. Nogle uger efter vågnede han op på et bjerg. Dette kan være endnu et eksempel på tidlig rumvæsen-bortførsel, hvilket kunne tyde på det har foregået længe før vi troede.

12. August, 1883 – Det første tydelige UFO foto blev taget af astronomen Jose Bonilla, der så en række insektlignende objekter der fløj ind foran linsen og Solen.

17. November, 1896 – En kæmpe bølge af mærkelige luftskib-observationer skyllede ind over USA, Canada og Sibirien det følgende år. Et cigarformet luftskib blev set flyve over Sacramento, CA, og brugte et stort spotlys som om den ledte efter noget. Stemmer kunne høres fra fartøjet. Læs mere her (engelsk Wikipedia).

25. November, 1896 – Oberst Shaw og hans følge, blev mødt af et mystisk væsen der prøvede at bortføre dem til et svævende skib i nærheden. Det mislykkedes, men Shaw beskrev væsenerne som “Marsmænd“, og var første gang oplevelsen blev beskrevet som ikke-jordisk.

HOAX: 17. April, 1897 – Et af de luftfartøjer der var en del af bølgen, skulle være styrtet ned i Aurora, Texas. Hvad der blev beskrevet som en død “marsmand” blev fundet i vragresterne, og begravet på den lokale kirkegård. Dette er en folklore historie, som mange har forsøgt at bevise, men ingen ægte beviser er fundet indtil videre. Der har været adskillige dokumentarprogrammer om denne hændelse. Læs denne debat her.

HOAX: 23. April, 1897 – En lokal landmand rapporterer en af hans køer er blevet kidnappet af et luftskib. Selvom denne sag anerkendes som sand, er den højst sandsynlig opfundet af medlemmer af den lokale løgne-klub.

Tesla
Nikola Tesla

1899-1900Nikola Tesla og hans økonomiske hjælper JP Morgan havde oprettet et eksperimentelt laboratorium (link) ved Knob Hill i Colorado. Med højspændingsledninger og radiotransmissions-udstyr samt et 60 meter højt radiotårn der var det bedste modtagersystem på dette tidspunkt, lyttede Tesla en dag da han var alene på stedet, efter signaler fra rummet.  Han opfangede et mystisk signal, der ledte ham til at tro at det kom fra én af planeterne i solsystemet (enten Venus eller Mars). Læs mere her og her. Se en dokumentar her.

To the American Red Cross, New York City.

The retrospect is glorious, the prospect inspiring: Much might be said of both. But one idea dominates my mind. This – my best, my dearest – is for your noble cause.

I have observed electrical actions, which have appeared inexplicable. Faint and uncertain though they were, they have given me a deep conviction and foreknowledge that are ere long all human beings on this globe, as one, will turn their eyes to the firmament above, with feelings of love and reverence, thrilled by the glad news: “Brethren! We have a message from another world, unknown and remote. It reads: one… two… three…”

Christmas 1900

Nikola Tesla

 

fortsættes…

 

 

Læs videre i ufo beretninger i det 20. og 21. århundrede her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.